2777
2789
عنوان

برای چی گزارش میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 62 پست

مرض دارن عقده ای هستن عقده ای

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داری میپرسی در هفته چند بار رابطه دارید رختخوابتو تو سایت پهن میکنی توقع داری تعطیل نشه

من همین یک نفس از جرعه ي جانم باقيست⚘آخرين جرعه ي اين جامِ تهي را تو بنوش..💛
الان بگو

گفتم همسرم سرد مزاج هست .رابطمون باهم خیلی کمه .مشاوره نمیاد منم ازش در خواست میکنم میگه خستم و این حرفا .من چ جوری ببرمش مشاوره .به نظرتون به بزرگتری کسی بگم باهاش حرف بزنه .؟کسی مث من بوده؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

من کلی نوشتم دیدم تعطیل شده.

گلم مرد های سرد مزاج خیلی کم مشکلشون حل میشه.با خودت کنار بیا برو ورزش خیلی تاثیر داره .

منم اوایل ازدواج همسرم اینجور بود دیگه کلا تمام حس جنسیم از بین رفت .راه دیگه ای نداری گلم

حالا تو گرمی بیشتر بهش بده و به قول دوستان قطره گل سرخ انشالله که جواب بگیری دوستم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
داری میپرسی در هفته چند بار رابطه دارید رختخوابتو تو سایت پهن میکنی توقع داری تعطیل نشه

نه ديگه

اينهمه هم هواخواه داره  

ببين حمايتش ميكنن

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
من کلی نوشتم دیدم تعطیل شده. گلم مرد های سرد مزاج خیلی کم مشکلشون حل میشه.با خودت کنار بیا برو ورزش ...

ینی شما کلا مشکلتون حل نشد ؟؟؟وای من چ کار کنم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

شما اروم باش مجبور نیستی که بمونی تو تاپیک و بخونی خیلی این مسائل واسا عجیبه برو بیرون

گفتم همسرم سرد مزاج هست .رابطمون باهم خیلی کمه .مشاوره نمیاد منم ازش در خواست میکنم میگه خستم و این ...

وا بری ب بزرگتر بگی اون نزدیکی نمیکنه باهاش بحرف وای خیلی زشته

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.

عزیزم پرسیدم شما چن بار رابطه دارید رختخوابتو تو سایت پهن میکنی ینی چی .خواستم ببینم کی مث من هست مشکلشو ایا حل کرده یا 

وا بری ب بزرگتر بگی اون نزدیکی نمیکنه باهاش بحرف وای خیلی زشته

برم بگم زیاد طرفم نمیاد 

شما خوشت نمیاد نیا توتایپیک

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت