2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم دکتر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا جالب اینجاست وقتی بچه خودش نوزاد بود من هنوز بچه نداشتم هرسوالی داشت زنگ میزد از من میپرسید منم هرکدوم بلد بودم بهش میگفتم هرکدوم نمیدونستم میگفتم والا تجربه ندارم. حالا اون میخواد برا خودم تز بده

عشقولیام پسرم و باباش😍😍

اوایل مادرشوهرمم یه گیرایی میداد وقتی دید بچه دخترش با اینهمه وسواس و به قول خودشون رسیدگی هر روز مریضه بچه من نه دیگه فهمید ایراد از خودشونه به من چیزی نمیگه

عشقولیام پسرم و باباش😍😍
حالا جالب اینجاست وقتی بچه خودش نوزاد بود من هنوز بچه نداشتم هرسوالی داشت زنگ میزد از من میپرسید منم ...

اشکال نداره از همون وسواس فکری که داره نشات میگیره اگه واسه بچه ی خودشم این کارا رو میکنه نمیخواد تز بده حتما واقعا میترسه بیشتر باید دلت بسوزه براش

ببین خیلی کارت سخته ولی کلا به حرفاش اعتنا نکن....مادرشوهرمنم وسواس فکری داره واقعا سخته بودن باهاش...البته من هنوز بچه ندارم میترسم بچه دار شم از دستش....

کلا به هیچ جات نباشه چی میگه همین

واقعا ک دکتر نیست..استارتر ب کنایه گفت 

😐😐 داشتم به این نتیجه میرسیدم به دکترا هم نمیشه اعتماد کرد دیگه 😂✋

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

09013303381

من خیلی مشکلات زندگیم زیاد بود تا پای مرگ و خودکشی رسیدم بهم این خانم رو معرفی کردن .کار دعا انجام میده هرکی برام دعا کرده بود رو باطل کرد زندگیم شده مثل روز اول ازدواجم همه مشکلاتم حل شده به جان بچم رد خور نداره

09013303381

هنوز تو کار خدا موندم که چه فرشته هایی داره و ما بی خبریم.منم شمارشونو از یکی از مامانای همینجا گرفتم همیشه هم مدیونشم

09013303381

تا اخر عمرم براش تبلیغ میکنم

دعانویس خانم خانی خیلیم سرش شلوغه خیلی باید زنگ بزنی تا جواب بده جواب نداد بهش پیام بدید انشاالله مشکلات همگی حل بشه

09013303381

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

09013303381

🌸🌸🌸🌸🌸

09013303381