2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم دکتر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 40 پست

پس من بشینم دعا کنم خواهرشوهرم دکتر نشه ی وقت

داره واسه کنکور میخونه

بنظرم وقتی حرفی میزنه یاجوابشو نده یابالبخند ردش کن یا بگو آره شایدم تو راست میگی

اینجوری درمقابلش جبهه بگیری بدترمیکنه آتو دستش نده ک بدونه بااین کارش عصبیت میکنخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره لابد مریض نداره بچتو موش ازمایشگاهی میبینه (البته بلا نصبت )بزار تمرین کنه یاد بگیره 😂😂😂😂😂

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

یوقتی مادر همسرنت هم هست اینارو گفت بگو تو دچار وسواس فکری شدی عرزیزم، برات خیلی نگرانم

با اینکارات بچتو مستعد بیماری میکنی.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

وقتی خوابش نمیاد میگه این بچه گیج خوابه وقتی خوابش میاد میگه نخوابونش خوابش نمیاد .البته من که اهمیت نمیدم  حتی اونروز که خونه پدرشوهرم بودم همینکه رسید گفت سلام. فوری شروع کرد وااای مگه لوزه داره یجوری نفس میکشه واای سرش داغه گفتم توروخدا بزار برسی بعد عیب وایراداتو شروع کن

عشقولیام پسرم و باباش😍😍

گناه داره بنده خدا وسواس داره اهمیت نده

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

خواهر شوهر ش که واقعا دکتر نیست که

مادرشوهره منم هر وقت ما رو میبینه میگه بچه زرد شده یا میگه پای چشماش پفه

ما هم بهش میگیم دکتر عفت

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک... کی میشود تا انتقام سیلی زهرا بگیریم...آجرک الله یا صاحب الزمان

اومدم بگم مبارکش باشه😂😂😂 وسواس داره ولش کن. اگه میتونی به شوهرت بگو یه جوری کمکش کنه ببرنش مشاوره بچش داغون میشه طفل معصوم. حالا من میرم خونه ی مامانم تا بچم گریه میکنه بابام میگه ببرش حموم حتما عرق کرده کلافه شده. البته الان خوبه سه سالشه ولی وقتی چند ماهش بود میگفتم مگه چیکار کرده آخه که عرق کنه. بچه رو حموم نبری مریض نمیشه؟🤔