2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم پسر همسایه مامان بزرگم اینا بود😆

مختصر و مفید

بقیه شو بفهمید دیه😶

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

تو بیمارستان به دنیا اومدم:-[

از بَچگی بزرگ شـدم:

تو دوران کودکیم بچه بودم..

خوراکیه موردعلاقم غذاسـت:-!

با رفیقام دوس شدم:-)

شبا ک میخابم خواب میبینم:-\

صبحام وقتی پا میشم بیدار شدم-D

من یه همچیــن آدمیـم خـدا حفظم کنه:O

خداحافظ:-$

با یکی منو میخواست و داعم زنگ میزد ب گوشیم منم جوابش رو نمیدادم بعد به یکی از دوستاش شماره منو داد ک برام بزنگه و باهام صحبت کنه تا قانع شم...از قضا دوستش از من خوشش اومد و مرتب زنگ میزد....بعد از یک سال دوستی با دوستش...فهمیدم متاهله....خلاصه منم برای رهایی از اینها چند ماه بعدش به یکی از خواستگارام جواب مثبت دادم ولی کماکان اونم میزنگید ... ک دیگه نامزدم از قضیه بو برد....و من بعدا فهمیدم چ اشتباهی کردم..ولی خداروشکر نامزدم عاقل بود و خر بازی در نیاورد و منو هدایت کرد!!!!...منم اونو بوسیدم و گذاشتم کنار....الان صاحب دوتا بچم خداروشکر...و همیشه از خدا میخوام منو بابت اون خطا ببخشه😓

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

پدر و مادرم وقتي من هشت سالم بود از هم جدا شدن مامانم با يكي از دوستاي خانوادگي مون ازدواج ميكنه و از ايران ميره..من موندم و يه باباي سختگير كه به همه چي گير ميده تا وقتي كه برخلاف ميلش كاري نكني مهربونه ولي اكثرا بينمون بحث و دعواست دارم از اين همه محدوديت ديوونه ميشم

خدايا خودت عاقبت مارو به خير كن