با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤 همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
با یکی منو میخواست و داعم زنگ میزد ب گوشیم منم جوابش رو نمیدادم بعد به یکی از دوستاش شماره منو داد ک برام بزنگه و باهام صحبت کنه تا قانع شم...از قضا دوستش از من خوشش اومد و مرتب زنگ میزد....بعد از یک سال دوستی با دوستش...فهمیدم متاهله....خلاصه منم برای رهایی از اینها چند ماه بعدش به یکی از خواستگارام جواب مثبت دادم ولی کماکان اونم میزنگید ... ک دیگه نامزدم از قضیه بو برد....و من بعدا فهمیدم چ اشتباهی کردم..ولی خداروشکر نامزدم عاقل بود و خر بازی در نیاورد و منو هدایت کرد!!!!...منم اونو بوسیدم و گذاشتم کنار....الان صاحب دوتا بچم خداروشکر...و همیشه از خدا میخوام منو بابت اون خطا ببخشه😓
ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم کاربری من adviye_hanaii@ کانال ایتا https://eitaa.com/adviye_hanaii91
پدر و مادرم وقتي من هشت سالم بود از هم جدا شدن مامانم با يكي از دوستاي خانوادگي مون ازدواج ميكنه و از ايران ميره..من موندم و يه باباي سختگير كه به همه چي گير ميده تا وقتي كه برخلاف ميلش كاري نكني مهربونه ولي اكثرا بينمون بحث و دعواست دارم از اين همه محدوديت ديوونه ميشم