2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم پسر همسایه مامان بزرگم اینا بود😆

مختصر و مفید

بقیه شو بفهمید دیه😶

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

تو بیمارستان به دنیا اومدم:-[

از بَچگی بزرگ شـدم:

تو دوران کودکیم بچه بودم..

خوراکیه موردعلاقم غذاسـت:-!

با رفیقام دوس شدم:-)

شبا ک میخابم خواب میبینم:-\

صبحام وقتی پا میشم بیدار شدم-D

من یه همچیــن آدمیـم خـدا حفظم کنه:O

خداحافظ:-$

با یکی منو میخواست و داعم زنگ میزد ب گوشیم منم جوابش رو نمیدادم بعد به یکی از دوستاش شماره منو داد ک برام بزنگه و باهام صحبت کنه تا قانع شم...از قضا دوستش از من خوشش اومد و مرتب زنگ میزد....بعد از یک سال دوستی با دوستش...فهمیدم متاهله....خلاصه منم برای رهایی از اینها چند ماه بعدش به یکی از خواستگارام جواب مثبت دادم ولی کماکان اونم میزنگید ... ک دیگه نامزدم از قضیه بو برد....و من بعدا فهمیدم چ اشتباهی کردم..ولی خداروشکر نامزدم عاقل بود و خر بازی در نیاورد و منو هدایت کرد!!!!...منم اونو بوسیدم و گذاشتم کنار....الان صاحب دوتا بچم خداروشکر...و همیشه از خدا میخوام منو بابت اون خطا ببخشه😓

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

پدر و مادرم وقتي من هشت سالم بود از هم جدا شدن مامانم با يكي از دوستاي خانوادگي مون ازدواج ميكنه و از ايران ميره..من موندم و يه باباي سختگير كه به همه چي گير ميده تا وقتي كه برخلاف ميلش كاري نكني مهربونه ولي اكثرا بينمون بحث و دعواست دارم از اين همه محدوديت ديوونه ميشم

خدايا خودت عاقبت مارو به خير كن