سلام....دختر م 6 ماه ونیمه ست.شیر خودمو گاهی شیرخشک بشمیدمِ.از وقتی غذای کمکی شروع کردم.میلش به شیر کمتر شده..و تو هر وعده 10 قاشق غذا میخوره.ممکنه لاغر بشه؟چون وزنگیریش تو 2 ماه گذشته خوب نبوده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
استاتر دخترم ۱۰۰ روزش هست از دیروز شروع کردم بهش ۱۵ سی سی لعاب غلیظ برنج محلی میدم بهش هم ساخت به نظ ...
سن غذای کمکی بین 4 تا 6 ماهه. قبل از پایان 4ماهگی یعنی 120 روزگی به هیچ وجه بهش هیچی نده گوارش هنوز کامل نشده معده بچه داغون میشه
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی توحال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدمممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی