2777
2789
عنوان

غذای کمکی

203 بازدید | 34 پست

سلام....دختر م 6 ماه ونیمه ست.شیر خودمو گاهی شیرخشک بشمیدمِ.از وقتی غذای کمکی شروع کردم.میلش به شیر کمتر شده..و تو هر وعده 10 قاشق غذا میخوره.ممکنه لاغر بشه؟چون وزنگیریش تو 2 ماه گذشته  خوب نبوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر دخترم ۱۰۰ روزش هست از دیروز شروع کردم بهش ۱۵ سی سی لعاب غلیظ برنج محلی میدم بهش هم ساخت به نظ ...

تو بهداشت میگفت تا ۶ ماهگی نباید بجز شیر خودتون به بچه چیزی بدین

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون  
استاتر دخترم ۱۰۰ روزش هست از دیروز شروع کردم بهش ۱۵ سی سی لعاب غلیظ برنج محلی میدم بهش هم ساخت به نظ ...

عزیزم من چهار ماهگی به دختر م غذا دادم...اما هم اسهال گرفت و هم کم وزن گرفت.دکتر گفت قطعش کن.اگه ألرژی داره به نظر من بزار 6 ماهگی.دختر من آلرژی داشت

قاشقاشم میشماری استاتر😀 دختر منم شش ماهشه غذا میخوره اما بسختی و سوپ هم دوس نداره😥 ولی علاقش به شیر بیشتر شده

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

سن غذای کمکی بین 4 تا 6 ماهه. قبل از پایان 4ماهگی یعنی 120 روزگی به هیچ وجه بهش هیچی نده گوارش هنوز کامل نشده معده بچه داغون میشه

من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
قاشقاشم میشماری استاتر😀 دختر منم شش ماهشه غذا میخوره اما بسختی و سوپ هم دوس نداره😥 ولی علاقش به شی ...

نه عزیزم حدودی گفتم...دختر منم سوپ دوست نداشت ...طرز پختمو عوض کردم