2777
2789
عنوان

مردم چه وقیح شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 68 پست

فشار مالي و مشكلات جديد همه رو رواني كرده . شما براش دعا كنيد عزيزم مطمئن باشيد خدا به حرف كسي نيست و طرف حق .

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نشی عشقم ولی به هیـــــچ احدالناسی رحم نکنید دیگه جامعه مون مثل سالیان قبل نیستـ از مستاجر ...

واقعا.

ولی مامانم ناراحته براشون.

من که میگم یک ماه هم مجانی نشسته دیگه حرفی نمیمونه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

واقعا چ پرو زبونشم درازه جای تشکرشه

لطف زیادیه دیگه

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

یه مستاجر عتیقه هم برادر شوهرم داشت خانمه همش نفرین میکرد برادر شوهرم رفتن شورای حل اختلاف واصلا خودش جلو نرفت مامور حکم وبرد درخونه  ‌

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
 بهتره تو این شرایط همدیگه رو درک کنیم فشار اقتصادی زیاده

چه حرفیه عزیزم 

حالا که یکماه بیشتر نشسته حداقل با احترام بیشتری رفتار میکرد 

استارتر پول پیش پیشتونه ؟ خونه رو چک کنید اسیبی از عمد نرسونده باشن 

فشار زياده روشون

فشار روی ما هم زیاده به خدا.

صاحبخونه ما اصلا بهمون مهلت نمیده ما یک ماه به اینها وقت دادیم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

امروز ی خانمی رو دیدم که داشت گریه میکرد کنارخیابون میگفت صابخونم گیرداده بایدبرید هرجام میرفته خونه گیرش نمیومده چون اجاره ها خیلی بالاست واصلا خونه کمه...دلم کباب شد براش، عزیزم یکم راه بیاید گناه دارن مستاجرا،فرداروچه دیدی شایدخدابخاطر لطف شما گره ای از زندگیتون بازکرد

خنثی بدون امضا...

شاید از نداری نرفتن😢😢😢گناه دارن.تو این شرایط اقتصادی درکشون کن.من خودم که دیگه اب و برق مستاجرمو میدم چون میدونم نداره

اینکه ادما شبیه حرفاشون نیستن حرفی نیست ولی کاش حداقل شبیه دروغاشون بودن