2777
2789
عنوان

مردم چه وقیح شدن

1438 بازدید | 68 پست

مستاجرمون بیشتر از یک ماهه که قراردادش تموم شده ولی با پررویی تمام خونه رو تخلیه نکرده.

ما هم از طرف صاحبخونه مون تحت فشار بودیم که تخلیه کنیم.

مجبور شدیم وکیل بگیریم و شکایت کنیم ازشون.

امروز حکم تخلیه گرفتیم ولی مامانم گفت مامور نبریم دم خونشون.

مامانم زنگ زد بهشون گفت من حکم تخلیه گرفتم خونه رو تا جمعه تخلیه کنید من نخواستم با مامور بیام و....

بعد زنش پیام داده به مامانم که شما بی آبرویی براتون آسونه و بویی از انسانیت نبردید و واگذارتون میکنم به خدا و وای به حال این ساختمون که همسایه ای مثل شما توش باشه.

اعصابم رو به هم ریخت.

خونمون رو غصب کردن دو قورت و نیمشون هم باقیه.😑

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

😐

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازم به ذکره که صاحبخونه ما هم به ما گفته بود هر روزی که بیشتر بشینید تو خونه ام یک میلیون از پول پیشتون کم میکنم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده