2777
2789
عنوان

تجربه عجيب با اب ليمو!

4885 بازدید | 21 پست

سلام دوستاي خوبم ي كاري امروز كردم هم خواستم ي ايده بشه براتون شايد استفا ده كنين هم اينكه از مضرات اب ليمو مونده يا صنعتي خبر دار بشين، من ظهر ي ليمو سنگي اب گرفتم كه اندازه ي نصفش موند ريختم توي ليوان كوچيك و درشو با سلفون بستم گذاشتم يخچال، ولي دلم نيومد بخورم، ديدم ي گوشه از شير ظرفشويي يكم سبز رنگ شده از ابي كه جمع ميشه اونو برداشتم ريختم روش، باورم نميشد همين كه ريختم جلوي چشمم تمام سبزيا همون لحظه رفت و شير شد مثل روز اولش، به فكرم رسيد با اب ليموهاي تكي صنعتي كه كنار غذاهايي كه از بيرون ميگيرم ميذارن شير حمومو تميز كنم،يكم جوش شيرين با اون اب ليموها قاطي كردم و ريختم توي ي كيسه و سر شيرو گذاشتم روش بعد دو ساعت شستم اونم تميز تميز شد حتي تمام قسمتاي شير كه گرفته بود هم باز شد، قبلا با ي عالمه جرم گير و سيم نتونسته بودم اونارو از بين ببرم، فقط به اين فكر كردم اب ليموي صنعتي رسما اسيده توروخدا مصرف نكنين! با بقيه اون اب ليموها هم حمومو تمام شير الاتو شستم همچين برق افتاد انگار همين الان از مغازه خريدم وصل كردم. سعي كنين اب ليموي تازه هميشه مصرف كنين كه خاصيت داشته باشه نه ضرر. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😲😲😲😲😲😲 عجباااااا

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
صنعتی ماله مغازه ها منظورته

اره عزيزم اونايي كه توي كارخونه پر ميشه نه اونايي كه به فصل مغازه ميگيره ولي اونم ديدي كه گفتم امتحان كردم ي نصفه مونده بود از ظهر 

چه مارکی بود آبلیموت؟ البته من اصلا آبلیمو نمیگیرم فقط لیموی تازه

نميدونم از اين كوچولوها بود كه كنار غذاي بيرون ميزارن ي عالمه داشتم جمع شده بود. من هميشه از اينا واسه نقاشي استفاده ميكردم امروز گفتم ببينم مثل سركه توي شست و شو عمل ميكنه يا نه