2777
2789
عنوان

چی می شد...

120 بازدید | 16 پست

تاپیکای هممون از جمله خودم محتواش بیشتر بود و ازشون یه چیزی یاد میگرفتیم .

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

نمیشه دا😥

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی کم پیش میاد تاپیک بزنم حوصله مدیریت تاپیکو ندارم نهایت بشه دو صفحه به جوابم برسم تشکر میکنم قفل میکنم یا میرم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

به تاپیک آخر من سر بزنید کسی استقبال نکرد منم دیگه ادامه ندادم....

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤

ولی حرفت کاملا درسته

جای تاپیک قوم الظالمین بهتر بود تاپیک جامع سیاست رفتار با خانواده همسر میزدن تا همه همونجا سوال کنن و اونایی که موفقن بیان مطلب بزارن راهکار بدن یاد بدن جواب بدن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

قرار نیست همه هم پر محتوا باشه بنظرم هر تاپیکی جای خودش رو داره حتی مسخره ترینش که باعث نشاط روح و روانمون میشه و لبخندو رو لبمون میشونه😄😄😄

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
چراااا

چون همه بیکارن و جدی نمیگیرن زندگی رو

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
چون همه بیکارن و جدی نمیگیرن زندگی رو

من خودم بعضی وقتا دلم میگیره میام نی نی سایت بعد تاپیکارو که میخونم شوهرم فلان مادر شوهرم فلان کرد و ...بیشتر دلم میگیره .

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
فعلا که نحوه مقابله با قوم الظالمین(فامیل شوهر) رو داریم یاد میگیریم😅😅

به نظرم تاپیکای اشپزی و خونه داری وشیرینی پذیری دسر و تزئین غذا ها حتی دکوراسیون منزل این ها هم در زمینه خونه داری هستش و برای خانوما جذاب هس وهم میتونه برای خانوما مفید باشه