2777
2789

پسرم آلرژی به محصولات گاوی داره. منم بدنم ضعیفه نمیتونم رعایت کنم. تا الان نصف شیر خودم و نصف شیر خشک پپتی میدادم ولی دیگه نمیخوام شیرمو بدم چون به مواد غذایی ممنوعه ناخنک میزنم یادم میره بیسکوییت و تنقلات میخورم که شیر خشک داره یا از خورشتی میخورم که تو آبش اثری از گوشت گاو بوده. اینم خوب نمیشه . خودمم ضعیفم 10کیلو کمبود وزن دارم بخوام رژیمم کامل رعایت کنم از پا میفتم. نمیدونم در حق بچم دارم ظلم میکنم یا لطف میکنم . چون میگن شیرم مثل سم میمونه به بچم چون کامل رعایت نمیکنم و فکر میکنم با یکی دوبار چیزی نمیشه

شیر خشک هم براش ضرر داره؟

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

كم كم بگيرش و شيشه را جايگزين كن 

عذاب وجدان هم نگير تو مادرشي

يه پسر دارم شاه نداره از خوشگلي تا نداره ولي دلش خواهر ميخواد ميگه مامان اگر خواهر داشتم باهاش خاله بازي ميكردم تو راحت ميخوابيدي نميدونه نميتونم 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم این خیلی خودخواهیه که به خاطر دل خودتون بچه رو از مهمترین منبع تغذیه اش محروم میکنید.سخته ولی بهتر از شیر خشکه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

همیشه اینجور میمونه یا خوب میشه؟ 

شیر خشکی که میدی چنده قیمتش؟

بنظرم اگه نمیتونی شیرتو نده ، فقط بچه که نیست اول خودت مهمی بعد بچه ، تو اگه جون نداشته باشی ، نمیتونی خوب بهش برسی و اونم اذیت میشه 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

وقتی تو خیلی چیزارو ممنوع که بخوری پس شیرت خیلی کامل نیس و قوتی برای بچه نداره پس عذاب وجدان نگیر شیر مادر موقعی ارزشمنده که تو بخترین تغذیه رو داشته باشیو شیره اون مواد به بچه برسه

آره دقیقا وقتی رژیم میگیرم جون ندارم و مدام چشمام سیاه میشه دستام میلرزه . اگه این آلرژی لعنتی نبود شیر خودمو میدادم. شیر خشک پپتی بهش ضرر نداره واسش خوبه 56تومن میخرم 

چون آلرژیش شدیده هیچی نمیتونم بخورم. شیر ماست پنیر خامه کره روغن حیوانی گوشت گاو و حتی خورشت و سوپی که از آب گوشت گاو هست . تخم مرغ . مغزیجات .ماهی .کنجد . گوجه فرنگی . خربزه .انگور . بادمجون. اینا همش ممنوعه. بعضیاشم یادم نمیاد . 

شیر گوسفندم هنوز مشکوکه و اگه هم بسازه پیدا نمیشه الان . 

منم دقیقا تو همین سنا به همین دلیل همین کارو کردم.‌

پپتی جونیور میدادم و شیرم رو قطع کردم.‌

مادر شاد فرزند شاد

مادر سالم فرزند سالم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

عزیزم منم دختر آلرژی داشت بایدم رعایت میکردم ولی دکتر خودش گفت یکی یکی مواد غذایی را امتحان کن بخور اگه تو مدفوعش خون نبود و در حد خشکی و قرمزی بود آلرژیش مشکلی نداره که بخوری اون ماده را.میتونی هم از محصولات گوسفندی استفاده کنی لبنیات گوسفندی یا گوشت شتر و گوسفند جانشین واسه موادغذایی که نمیتونی بخوری زیاد

استارتر علت این الرژی چیه خیلی زیاد اعضای این سایت راجع به مشکلاتش صحبت کردن واقعا سخته شیرخشک ۵۶هم ...

به نسل دهه ی نود ، نسل آلرژی میگن. 90درصد آلرژی دارن و معلوم نیست از چی پیدا میشه . هنوز کشف نکردن علتش چیه . فقط اینو میدونم بچه رو بیچاره میکنه از کلی درد و مرض سختتره . درمان نشه مصیبته و همش کش پیدا میکنه 

عزیزم منم دختر آلرژی داشت بایدم رعایت میکردم ولی دکتر خودش گفت یکی یکی مواد غذایی را امتحان کن بخور ...

عجیبه چون خون ممکنه میکروسکوپی باشه و دیده نشه این خون میدومین از کجا میاد؟ از روده! 

اگه نادیده گرفته بشه قطعا تبعات داره. 

من میفهمم رژیم آارژی گرفتن چقدر وحشتناکه.‌کسی که تو شرایط استارتر نیست نمیتونه درک کنه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

البته عزیزم این رو بگم

از ماه سوم ببعد هفته دو و از ماه چهارم هفته ای سه تا شیر لازم داری. تا یکسالگی

توان پرداختش رو داری؟