2777
2789
عنوان

دیگه نمیخوام به پسر دو ماهم شیر بدم. چیکار کنم.

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 22 پست
عجیبه چون خون ممکنه میکروسکوپی باشه و دیده نشه این خون میدومین از کجا میاد؟ از روده!  اگه نادی ...

دقیقا دکتر گفت تبعات سنگینی داره و تا بزرگسالی بیچارش میکنه. گفت اگه نمیتونی رعایت کنی از خیر شیر خودت بگذر که ضررش از فایده بیشتره 

البته عزیزم این رو بگم از ماه سوم ببعد هفته دو و از ماه چهارم هفته ای سه تا شیر لازم داری. تا یکسال ...

خانواده هامون کمک میکنن چاره ای نیست . ماهی 800 تومن فقط شیرخشکش میشه متاسفانه . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشت گوسفند سا شتر بخور که گرمه .گوشت زیاد تو قوی نگه داشتنت تاثیر نداره. ۴ مغز بخور. عسل. شیره خرما. شله زرد .میوه. 

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
عجیبه چون خون ممکنه میکروسکوپی باشه و دیده نشه این خون میدومین از کجا میاد؟ از روده!  اگه نادی ...

اخه دختر من در این حد حساسیت نداشت حساسیتشم فقط با قرمز شدن پوست خودشا نشون داد و من هم تا یکسالگی دخترم کامل رعایت کردم با این که دخترم بخاطر رفلاکسش زیاد شیرما نمیخورد و فقط موقع خواب میخورد.

خانواده هامون کمک میکنن چاره ای نیست . ماهی 800 تومن فقط شیرخشکش میشه متاسفانه . 

عزیزم تا شش ماه زیاد شیر خشک میخواد وقتی غذا خور بشه خیلی کمتر شیر میخواد وهزینه ات کمتر میشه همین که بچه ات اذیت نشه و اروم باشه و خودت هم سالم خیلی بیشتر از این هزینه ها اهمیت داره ولی خدایی خیلی گرون شده ماپارسال پپتی جونیور میخریدیم 29 تومن

دوست عزیز به خاطر بچت مراعات کن،اگه شیرتو قطع کنی مواد مغذی به بدن کوچولوت نمی‌رسه ،بدنت رو میتونی با چیزای دیگه مثل روغن زرد گوسفندی،عسل،گوشت گوسفند و...تقویت کنی ،یااگه به محصولات گوسفندی آلرژی نداره از اون استفاده کن راههای زیادی برای تقویت بدنت وجود داره،درغیراین صورت باپزشک مشورت کن و شیرخشک به عنوان مکمل بهش بده،بچه ای که شیر مادر میخوره مقاومت بدنش دربرابر بیماریها ورشدش بهتره

اخه دختر من در این حد حساسیت نداشت حساسیتشم فقط با قرمز شدن پوست خودشا نشون داد و من هم تا یکسالگی د ...

بچه منم رفلاکس داره پنج ماهشه فقط توخواب میخوره ازچندماهگی توبیداری شیرت خورد

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ