2777
2789
عنوان

عاقل و با ادب و باهوش کی بودی تو😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 51 پست
چرااا ؟؟؟خیلی بده مت دوست دارم بچه چرک و چیلی باشه😂😂😂

خیلی پلشته .باز فیسو افاده هم میاد .چن شب پیش رفتینم روستا خونه یکی از اقوام فقط ی یه ساعتی برا خرید محصولات از اول تا آخر گریه کرد اینجا بو میده 😷بینیشو چسبونده بود به باباش

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍

پسرمن هجده ماهشه

بهش بگموفلانوچیزو بیار میاره اما امان از در یخچال😭😭😭😭😭

اصلا شهربازیه واسش

مدام تو یخچال داره وول میخوره میگه لب لب منظورش ربه

رب میخواد

کابینتاڔو خالی میکنه بعد میریزه وسایلشو توی سینک ظرفشویی

اعاشق ابو گل و سنگه

آبو میریزه روی میز بعد بادستاش شلپ شلوپ میکنه

هرچی میخوره به موهاشم میماله

😁😁😁😁

آخه چرکول کیه این پسرم😄

ا

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر گلم سفارش من بعنوان کوچکتر بپذیر نه خوشیتو نه غمتو جار نزن با کسی نگو

حتما عزیزم

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
آخی عزیزم چه خوب😀😀

😍😄

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
پسرم منم همینطوریه دستشویی زورش میاد بره تمام شلوارش خیس میشه کل خونه رو بهم میریزه به ضرب دمپایی مج ...

😄عزیزم

بچهای منم خیلی شلخته و بریز بپاش دارن

مدام درحال تمیزکاریم ولی انگار هیچ کاری نکردم😩

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐