2777
2789
عنوان

کی میگه دهه شصتی ساده پسند بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 112 پست
نمیخواد معذرت جوونی ما رفت بدرک خدارو شکر حداقل کاری داشتم محتاج شماها نباشم بعد از گذشت سالها فهمید ...

البته قبل از هرچی هم درک میکنم هم تحسینتون میکنم

شاید شما خانمها از ماها بعنوان یک مرد واقعی چیزی ندیدین ولی نسل خانمهای ما که شما بودین همچنان برای ما قابل ستایش هستید

همه جوره باعث افتخار ما بودین ، همتون بامعرفت ، باغیرت ، بساز ، خانواده دار ....

این وسط خاک تو گور خودمون ریختیم ماهایی که تن به ازدواج ندادیم و الان پیرپسر موندیم

ولی بازم میگم ما بد نبودیم ، بلد نبودیم

نشل جدیدی که تو میگی حداقل دهه ۷۰ بوده که سمت من کشش داشته حالا بنا به دلایلی نشذه الیته من هم دیکه ...

نه اصلا اینطور هم نبود دیگه واقعا ، حداقلش توی دور و اطراف من اینطور نبودن آقایون

خیلی جنتلمن و بامعرفت تر از چیزی که شما دارید گله میکنید بودیم

کی گفته ما دنبال آرایش بودیم ؟

همه رو با یک چوب کتک نزن لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته قبل از هرچی هم درک میکنم هم تحسینتون میکنم شاید شما خانمها از ماها بعنوان یک مرد واقعی چیزی ند ...

همتون دنبال ویترین ودختری بودید که دوست پسر داشت انگار یه جور رقابت بود براتون ولی دختر خوب شاید همون خوشگلی دختر دوست پسر بازه هم داشت ولی دورش نمیرفتید میگفتید اخ و تفه البته برای من دیگه هیچ کس اهمیت نداره هیچ کس چون اصل جوونی بود که رفت برای خودم زندگی کنم

نه اصلا اینطور هم نبود دیگه واقعا ، حداقلش توی دور و اطراف من اینطور نبودن آقایونخیلی جنتلمن و بامعر ...

والا جایی که من زنذگی میکردم تازه فکر کن تو یه شهرک نظامی تو یه شهرستان بودیم تمام دخترهایی که خواستگار زیاد داشتن این مدلی بودن جالبه تو اون شهرک نظامی دختری ساده بود اصلا دیده نمیشد اخ وتف بود

همتون دنبال ویترین ودختری بودید که دوست پسر داشت انگار یه جور رقابت بود براتون ولی دختر خوب شاید همو ...

به خدا که نه ، من خودم رو دارم مثال میزنم باقی رو نمیدونم

بعد از بلوغ که تیزهوشان قبول شدم و افتادم توی یک دور رقابتی درسخوندن ، یادگیری زبان ، ثبت اختراع ....

بعدش چشم باز شد افتادیم توی دانشگاه با کلی آرزوهای بزرگ

این مابین هم باید کار هم میکردیم خرج های اضافی خودمون رو در بیاریم و آپدیت و امروزی باشیم باصطلاح

باز اومدیم یه تنفس بگیریم افتادم توی ارشد

بعد خدمت

همچنان ورزش و کار هم باید میکردیم

بعد ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار

بعد سودای فرار مغزها و مهاجرت برای دکتری که متاسفانه مصدوم میشم توی ورزش ...

دیگه وقتی نشد که اونجوری که شما میگی ، باور کن

والا جایی که من زنذگی میکردم تازه فکر کن تو یه شهرک نظامی تو یه شهرستان بودیم تمام دخترهایی که خواس ...

گذر زمان باید اثبات میکرد و میفهموند بهمون یک چیزارو

حداقلش اینه که ما تجربه کردیم و با مغز و دلمون فهمیدیم و که حق با شما بود از اول ، خروجیه ما شده یک فهم و بلوغ تقریبا کامل

بخدا اونجوری که دهه های جدید رو توصیف کردی ، صحیح نیست ، بخدا خبر نداری ، توی اجتماع که بری میفهمی چه بلبشویی شده

شمایی که ماهای اون زمان زو تایید نمیکردی اگر بیای توی عمق جامعه امروزی و ببینید زیر پوست شهر چخبره ، رد میدین ، شما دلت پاکه فکر میکنی همه چی مرتبه الان ، بخدا اجتماع بوی تعفن گرفته

همتون دنبال ویترین ودختری بودید که دوست پسر داشت انگار یه جور رقابت بود براتون ولی دختر خوب شاید همو ...

اتفاقا دختری که دوستپسر داشت از نظر ما منتفی بودااااا

ما یجوری غیرت و غرور خاصی داشتیم که دوست نداشتیم به مال کسی نگاه بد کنیم یا آدم دومه کسی باشیم

نه اینکه نسل جدید چندپارتنری و همجنسبازی ( دختر و پسر هم نداره , جفتش زیادن )رواج داره توشون عین نقل و نبات

بخدا ارزشهای ما همچنان سر جاشه