2777
2789
عنوان

عاقل و با ادب و باهوش کی بودی تو😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 51 پست

بچهای منم همیطورن😄

بگم جارو دستی بیار هردوشون میرن میارن دستمال کاغذی بگم بیرین میرن میارن

اگه پوشک بچه بزرگمو یا بچه کوچیکمو عوض کنم اون یکی خودش میره پوشکشو میندازه بیرون درم میببنده بعد واسه خودش دست میزنه

وقتی جارودستی میزنم بچه بزرگم سالشه میره زود دستمال کاغذی میاره اشغالا رو بریزم روش

اسباب بازیاشونو که میندازن تا دونه اخر کمکم جمع میکنن😄😍و......

خداهمه ی فندقا رو حفظ کنه ان شالله

به تمام اونایی هم که منتظر فندق هستن دامنشونو سبز کنه

😍

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم اوایل اینجوری بود ذوق میکردم اما الانکه ۴ سالشه وسواسی شده😐😐مثلا بچه ها خاک بازی دوس دارن ...

چه بد کاش باهاش بری و خاک بازی کنی و بعدش بگی اشکال نداره دستامون رو میشوریم. خودت شروع کن تا خوب بشه و حساسیتش کم شه

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
جدی؟؟؟اخه پسرمن شیطونم هست خاک بازی میکنه اما بعدش لباساش و باید حتما عوض کنم یا اب بازی و دوس داره& ...

پسر منم خیلی شیطونه ولی متاسفانه وسواسیه البته خودمم یکم وسواسیم😬😬پسرم کلا دست نمیزنه ...

گاهیم آشغال ببینه فوری میره برمیداره میندازه سطل اشݝال

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
چه بد کاش باهاش بری و خاک بازی کنی و بعدش بگی اشکال نداره دستامون رو میشوریم. خودت شروع کن تا خوب بش ...

خیلی از این کارا کردیم شوهرم رفته خاک رس بهداشتی خریده ولی بازم فایده نداره امیدوارم بزرگتر بشه بهتر بشه

عاقل باش این چیزا تعریف کردن نداره بچه رو چشم میکنیم میفته رو دستت در ضمن اینجا کلی خانوم هست که چش ...

اخ راس میگی یه لحظه ذوق کردم از یاداوری کاراش الان میگم نی نی یار حذفش کنه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

@نی_نی_یار_5  

لطفا این تاپیکو حذف کن

بچهای منم همیطورن😄 بگم جارو دستی بیار هردوشون میرن میارن دستمال کاغذی بگم بیرین میرن میارن اگه پو ...

پسرم منم همینطوریه دستشویی زورش میاد بره تمام شلوارش خیس میشه کل خونه رو بهم میریزه به ضرب دمپایی مجبور میشه جمعشون کنه .هر چی میخوره ازین سر خونه تا اون سر خونه میپاشه😥

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍
بچهای منم همیطورن😄 بگم جارو دستی بیار هردوشون میرن میارن دستمال کاغذی بگم بیرین میرن میارن اگه پو ...

آخی عزیزم چه خوب😀😀

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
پسرم منم همینطوریه دستشویی زورش میاد بره تمام شلوارش خیس میشه کل خونه رو بهم میریزه به ضرب دمپایی مج ...

واقعن داشتم میخوندم یه چیز دیگه در اومد تهش .فک کردم کمک حالته 😂😂

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑