2777
2789
عنوان

عاقل و با ادب و باهوش کی بودی تو😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جانم😍ماشالله

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
ای جاااانم خداحفظش کنه فندق😍😍😍😍چن سالشه

۲۲ماهشه 

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
افرین بهش چطور یاددادین

باهوشه دیده منو باباش چ کارایی میکنیم اونم یاد گرفته 

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

اره اولش اینطوریند

چندسال دیگه شلوارشم به جالباسی نمیزنه .همون طوری لوله پرت میکنه. 😁😁😁😁😁

خدا حفظش کنه😍😍

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

منم دخترم بیست ماهشه حونه جارو میزنه دسمال میکشه خودش میره دم در دشویی میگه جیش .بعدشم چون تو سفره جمع کردن پسرمم کمک میکنه مثلن لیوانو برمیداره میاره میده دسته من بعد به جای من خودش یه کوچولو میگه میییییسی بعد میدوعه بعدی رو میاره بازم میگه میسیسسسی😆😆😆😆

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
پسر منم اوایل اینجوری بود ذوق میکردم اما الانکه ۴ سالشه وسواسی شده😐😐مثلا بچه ها خاک بازی دوس دارن ...

جدی؟؟؟اخه پسرمن شیطونم هست خاک بازی میکنه اما بعدش لباساش و باید حتما عوض کنم یا اب بازی و دوس داره