2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه عده تند تند اینجا تاپیک میزدن که تو شهرشون شده 7 تومن نیستن ولی حالا......................

اره دیگه به تبعشون نیست حرف بزنن اخه همش میگفتن داره میاد پایین کوووو همون اول هم دلار تو بازار ۱۴ یا ۱۳ خرید و فروش می‌شد نمی‌دونم چجوری تو شهر بعضیا ۷ تومن خرید و فروش میشده

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw
اره خدا لعنتشون کنه من کلی طلا فروختم که شد5میلیون! الان نمیتونم یه انگشتر بخرم :-(

منه بیچاره 30میلیون طلا فروختم خونه خریدیم حتی حلقمو حالا ی انگشتر نقره دستم کردم دیگه باید فکر طلا خریدنو به گور ببرم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
منه بیچاره 30میلیون طلا فروختم خونه خریدیم حتی حلقمو حالا ی انگشتر نقره دستم کردم دیگه باید فکر طلا ...

حالا فعلا خداتو شکر کن خونه خریدی😯اون بدبختایی که نخریدن مگه دیگه میتونن

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍
حالا فعلا خداتو شکر کن خونه خریدی😯اون بدبختایی که نخریدن مگه دیگه میتونن

نمیدونی من چ وابستگی عمیقی به طلاهام داشتم😢😢😢وقتی ک رفت من با دوچشم خویشتن دیدم ک جانم میرود😆😆

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
منه بیچاره 30میلیون طلا فروختم خونه خریدیم حتی حلقمو حالا ی انگشتر نقره دستم کردم دیگه باید فکر طلا ...

ضرر نکردی اصلا ناراحت نباش عزیزم طلا هم انشالله به موقعش میاد پایین و میتونی هر چی دوست داری بخری 

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw

منم واسه خونه فروختم خواهر انشاالله خدا سلامتی بده بهت پول و طلا که چیزی نیست پولدار میشی دوباره میخری