2777
2789
عنوان

خانوما اگه بفهمين يه روز عشقتون همسرتون خيانت كرده چيكار ميكنين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 90 پست
استارتر میتونم عکس این سوالو بپرسم.... بچه ها همیشه شنیدیم که انسان جایز الخطاست البته درستش اینه ک ...

طلاقمونو بده، به نظر من این خطا نیس خریت محضه وقتی شوهر داری،  زن داری دلیلی نیس که بخوای چشم دنبال یکی دیگه باشه

میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊        انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔
خداروشكر كه تونستي ببخشي عزيزم ادما توانشون يكي نيست ايشالله كه روزاي خوش و خوب داشته باشي كنار همسر ...

میدونی  عزیزم  روزای خوب. زیاد داشتیم ولی اون روزا. بدترین  روزای  زندگیم. بود. خصوصا چون. اون  زن  رو  از قبل. میشناختم، ولی همسرم. یه جمله گفت. که  ارومم. کرد  (شایدم خرم کرد نمیدونم) گفت من صدبار دیگه هم مجرد بشم بازم انتخابم تویی ومهم اینه الان کنار تو هستم وگرنه خیلی راحتتر از تو میتونستم اونو بگیرم، ،اون برام فقط به سرگرمی احمقانه بود وبس 

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاقمونو بده، به نظر من این خطا نیس خریت محضه وقتی شوهر داری،  زن داری دلیلی نیس که بخوای چشم د ...

سوال منم همينه؟كه چرا واقعا؟دليلش چيه؟

از خواب برگشتم به تنهايي...!🖤
میدونی  عزیزم  روزای خوب. زیاد داشتیم ولی اون روزا. بدترین  روزای  زندگیم. بود. ...

خاك تو سر زنايي كه ميرن تو زندگي مرد متاهل

از خواب برگشتم به تنهايي...!🖤
مثلا چه کارایی

مثلا ازسر کار میاد مستقیم میره کمک برادراش

همه درآمدش دست پدرو برادراشه 

با اینکه ۳ برابر اونا کار میکنه ولی حتی یک سومشونم خرج منو بچه هام نمیکنه

بدور از چشم من به خواهرای متاهلش کمک مالی میکنه با اینکه من مشکلی ندارم با اینکار

کلا بین منو خانوادش نمیتونه رابطه متعادلی برقرار کنه

فک کن بامن میگه میخنده و دراین حین مادرش سر میرسه در عرض یک دقیقه اخلاق و رفتارش ۳۶۰ درجه عوض میشه

و خیلی کارای دیگه.فک کن ۲ تومن با التماس و خواهش برای خونه مون خرج میکنه بلافاصله میره همون خریدو برای مادرش میکنه

شما فک کن کابینت آشپزخونه مادرشوهرت دقیقا شکل و رنگ خودته

فرش.خوراکی.گردش 😷 بازم بگم یا کافیه؟

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
سوال منم همينه؟كه چرا واقعا؟دليلش چيه؟

این جور آدما عقل درست حسابی ندارن، جنون دارن

میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊        انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔
خدا لعنت كنه هركي خيانت كاره چه زن و چ مرد

واقعا کسی که خیانت میکنه از سگ کمتره