2777
2789
عنوان

بچه دومم دختره ببینید خانواده شوهرم چیا گفتن. من چی گفتم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 8281 بازدید | 185 پست
سلام الحمدلله.نسبت به قبل کمتر میام سایت.به هر حال با بچه و درس و شوهر و.....سرم خیلی شلوغه.

خداروشکر برات درخواست دوستی داده بودم قبول نکردی چرا؟اگه یادت باشه درمورد شرف الشمس حرف زدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی پدرشوهرا پررو هستن مثلن من زیادباپدرشوهرم حرف نمیرنم درحدسلام واحوالپرسی یادم نمیادبیشترازاین ب ...

وااااااااااااااااااای دروغ نگوووووووو😨😓😓چقد پرروعههههههههههههههههه😰

کروموزوم زنxx و کروموزوم مرد xy برای اینکه پسر بشه باید حتما کروموزوم y از مرد انتقال پیداکنه.وگرنه ...

عزیزم نمیشه اینجوری توضیح بدی ی سریا نمیخوان بپذیرن ..منم خسته شدم از توضیح دادن .. با رسم شکل باید بهشون حالی کرد

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
وااااااااااااااااااای دروغ نگوووووووو😨😓😓چقد پرروعههههههههههههههههه😰

آره خیلی پرروهستن حتی شب قبل زایمانم برادرشوهرم بهم میگفت هرجابرم خواستکاری اول شرط میکنم زایمان فقط طبیعی

عزیزم به هر دو ربط داره .محیط رحم روی جنسیت تاثیر میذاره

قبول ندارم حرفتو

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
خانمای که میگن بچه دار شدن به زن ربط داره خواهشا ی مرور کتابای دوره راهنمایی رو بکنن ... عه  ...

شمام بجای مرور کتاب های راهنمایی یه مقدار علمتونو آپدیت کنید . شما کلا متوجه مطلب نمیشی انگار  مرد دو تا اسپرمو وارد محیط رحم میکنه ولی اینکه کدوم جذب بشه به اون زن مربوطه دیگه نمیدونم چجوری بگم 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
ثابت شده طی یک تحقیقات گسترده به این نتیجه رسیدن سالهای جنگ و قحطی آمار تولد دختران بیشتر بوده،چون ک ...

وااااای نگو اونوقت مردا مجبورن ی عالمه زن بگیرن ک شوهر کممممم میاد ینی🤔🤔🤔🤔🤔

حیوان مورد علاقم: اکسم