2777
2789
عنوان

بچه دومم دختره ببینید خانواده شوهرم چیا گفتن. من چی گفتم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 8281 بازدید | 185 پست

من هر وقت کسی برای جنسیت بچه هام نظر میده با شوخی میگم تو که انقدر دوست داری خودت یکی بیار

سنشم اصلا مهم نیست برام

احترام هر کس دست خودشه چه پیر چه‌جوون

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
به زنم ربط داره..فامیل ما۶تادخترزائیدشوهرش رفت زن دوم گرفت زنه دوم سه تاپسرزائیدبایه دختر

ببخشید عزیزم

خاک بر سر فامیلتون 😃

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میدونم اینا رو ولی نه این استرس های معمولی که هممون داریم.

وقتی هر روز استرس داشته باشی چیزی از y بیچاره نمیمونه😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
تجربه ثابت کرده اگه جواب همچین آدمایی رو ندی فک میکنن حق با اوناست و به جهلشون ادامه میدن

دقییییقا 

آخه جالبه همین قضیه واسه یکی از اقوامشون هست اون بنده خدا ۸تا بچه داره ۴تا دختر ۴ تا پسر همش پدرشوهرم با غرور میگه چه خبره اینهمه دختر! دختر یه موجود اضافه‌ست فقط پسر خوبه😏 

حالا یکی نیست بگه خوب پدرجان خودت که ۸تا از همین موجود اضافه داری...‌

خدایا شکرت
من که جنسیت بچه م معلوم شد،، خاله شوهرم گفت شیری یا روباه؟؟؟؟ خودش دو تا پسر بزرگ داره،، نگم براتون ...

بگو با شغل پسرات تو. الان شیری یا روباهاخه اوایل شیر. بودی 

ولی من خودم حییون نیستم یک ملکه هستم که یک ملکه در شکم دارم😂😂😂😂

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

چطوری روتون میشه درمورد بارداریتون با پدرشوهرتون  صحبت کنین من ک اصلا ی کلمه درمورد بچه حرف نزدم باهاش فقط یبار میترسیدم گف دختر کوچولو بیاد بازم میترسی من گفتم حتما گوشام اشتباه شنیده گفتم چیییییی؟ باز همونو تکرار کرد منم با خجالت گفتم ن دیگ 😄شوهرم باور نمیکرد میگف بابایه من همچین چیزی نمیگ

هنوز هم هستنخانواده هایی ک بفکر جنسیت هستن😔😔😔😔😔😔بخدا دختر پسریش فرق نداره مهم اینه سالم باشه ز ...

ترنسی با زوال عقل فرق داره گلم😞 زوال عقل دیوونگیه 

ترنس بیماری روحیه

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

آخ جوووووووون 😂😂😂😂😂 کلا زمـــــــــین واس ماس 😂😂😁

خدا نکشتت😂😂😂😂

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
نص صریح قرآنه که خدا به هر کی بخواهد بچه میدهد و به هر کی نخواهد نه.به هر کی بخواهد پسر میده و به هر ...

سلام بانو جان خوبی؟نبودی خیلی دنبالت گشتم تقریبا از اردیبهشت دنبالتم

دقییییقا  آخه جالبه همین قضیه واسه یکی از اقوامشون هست اون بنده خدا ۸تا بچه داره ۴تا دختر ۴ تا ...

اضافی پدرشوهرته که از دوران جاهلیت به جا مونده

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊