2777
2789
عنوان

بچه دومم دختره ببینید خانواده شوهرم چیا گفتن. من چی گفتم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 8281 بازدید | 185 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی گفته استرس باعث میشه بچه دختر بشه🙄😐🤔🤔

ثابت شده طی یک تحقیقات گسترده به این نتیجه رسیدن سالهای جنگ و قحطی آمار تولد دختران بیشتر بوده،چون کوروموزوم x مقاوم تر از کوروموزوم yهست،

حتی به این نتیجه رسیدن با گرم شدن کره ی زمین نسل مردها کم کم منقرض میشه چون کوروموزومy که ضعیف تره زودتر از بین میره

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
همونطور که پدرشوهرش روش شده همچین حرفایی به عروسش بزنه احترام به سن وسال نیست به عقل وشعوره

خب اون این حرفا رو زده و بی شخصیتیش رو ثابت کرده چرا باید بی ادبانه رفتار کنی و شخصیت خودتو زیر سوال ببری

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙

بخدا موندم چرا هنوز تو جنسیت بچه گیریم ما 

ول کن اینقد بها نده که چی گفتن و چی گفتی اگه دختر دوس داری که دیگه دوس داری باز این جواب دادنها و یکی به دو کردن ها نشون میده که حساسی اتفاقا 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

هنوز هم هستنخانواده هایی ک بفکر جنسیت هستن😔😔😔😔😔😔بخدا دختر پسریش فرق نداره مهم اینه سالم باشه زوال عقل هم نداشته باشه ک چند صبا دیگه ادعای ترنسی کنه

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
به مرد ربط داره 

خیربه هر دو طرف مربوط میشه.حتی ب زمان رابطه.منظور از اینکه ب زن ربط داره اینکا زن با ی سری کارا میتونه اسپرم دختر رو جذب کنه

و خدایی ک در این نزدیکیست...💗💗💗

نص صریح قرآنه که خدا به هر کی بخواهد بچه میدهد و به هر کی نخواهد نه.به هر کی بخواهد پسر میده و به هر کی خواست دختر.نسل پیامبر از دختر ادامه پیدا کرده.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
وای چجوری روت شده با پدرشوهرت اینجوری یکی به دو کنی چ بی ادبانه

من چند ساله عروسشونم پدرشوهرم خیلی بی حیاست و هر چیزیو میگه من اوایل خیلی ناراحت میشدم و اشک میریختم ولی الان دیگه میدونم که دست خودش نیست مدلشه بعضی وقتام مثل این موارد جوابشو میدم

خدایا شکرت
خب اون این حرفا رو زده و بی شخصیتیش رو ثابت کرده چرا باید بی ادبانه رفتار کنی و شخصیت خودتو زیر سوال ...

تجربه ثابت کرده اگه جواب همچین آدمایی رو ندی فک میکنن حق با اوناست و به جهلشون ادامه میدن

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

هی روزگار انگار قدیمه پسر زیاد باشه هر کدوم یه گوشه کارو بگیرن

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
خب اون این حرفا رو زده و بی شخصیتیش رو ثابت کرده چرا باید بی ادبانه رفتار کنی و شخصیت خودتو زیر سوال ...

جواب ابلهان خاموشیس ولی ابله ک نمیدونه جوابش خاموشیه

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔