2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگید چه خاکی تو سرم بریزم

392 بازدید | 29 پست

پدر مادرم 30 سال پیش زندگی رو از صفر شروع کردن و با تلاش های زیاد پدر و مادرم به ی وضعیت خوب مالی رسیدیم. اما چند ساله پدرم با زن های مختلف به مادرم خیانت کرد و مادرم تحقیر میکرد الانم یکساله ازدواج کرده و کلا مامانم وماها رو رها کرده و هیچ خرجی نمیده و دو ماه یبار میاد خونه یکم بد وبیراه به مامانم میگه و ی وسیله خونه رو میبره.

مادرم راضی به دادگاه رفتن نیست. به شدت از حرف مردم و آبرو ریزی میترسه. و حس میکنم ته دلش دوسش داره چون همه اش داره در مورد بابام حرف میزنه و یجورایی افسرده شده و همه اش شده کارش گریه.

ما بچه برای اینکه دیگه بابام نتونه بیاد وسایل خونه رو ببره وسیله خونه رو بردیم جایی و تصمیم گرفتیم همه پول رو هم بذاریم و در مرکز استان که فاصله با شهرستان ما یک ساعته برای مادرم خونه بخریم که آرامش داشته باشه و هی دلواپس حرف و نگاه مردم نباشه.

ولی نگرانم مادرم بره حال روحیش بدتر بشه..مامانم همه اش گریه میکنه و از خاطرات زندگی مشترکش میگه..

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقشو ازش بگیره مثلا مهریه و نفقه و نصف خونه و طلاق بگیره والسلام

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

بیچاره مامانت

چرا بابات اینجوری کرد؟

خدا از اون زنه که زندگی مامانت رو خراب کرده نگذره

به نظرم ببریدش پیش مشاور

افسردگی داره بنده خدا

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

عزیزم به مامانتون دلداری بدین حق داره که این روحیه روداشته باشه حتماپدرتون رودوست داشته 

ولی سعی کنید شماباهاش مهربون باشین وکارهایی که باعث خوشحالیش میشه انجام بدین 

متاسفانه پدرشمارفتاردورازجوانمردی انجام دادن ومطمئنا یه روزی ازکارشون پشیمون میشن 

فقط به فکرمادرباشین وبرای شادی وسلامتیش تلاش کنید

برای سلامتی دخترم دعاکنید

مامانم راه درامدی نداره. تو این مدت هم ما بچه ها یحورایی حمایتش میکردیم و از اندک پس اندازش استفاده میکرد. گفتیم ی خونه دو طبقه براش میگیریم که ی طبقه شو بده اجاره کمک خرجی بشه.

ولی چون تو اون شهری که قراره براش خونه بخریم هم تنهاس با اینکه ما میریم سر میزنیم ولی میترسم حال روحی اش بدتر بشه و تنهایی شرایط براش سخت تر بشه

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید
مامانم راه درامدی نداره. تو این مدت هم ما بچه ها یحورایی حمایتش میکردیم و از اندک پس اندازش استفاده ...

اگه تنهاست که مسلما نباید ببریدش یه شهر دور .

تنهایی بیشتر بهشون اسیب میزنه 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩