2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگید چه خاکی تو سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 29 پست
یعنی مادرت تنها زندگی کنه ؟

آره ..البته تو این مدتی که بابام رهاش کرده خونه اش به ماها نزدیک بود هر روز همدیگه رو می دیدیم

ولی چون شهرستان کوچیکه از حرف و نگاه مردم بدش میاد

از طرفی میگیم بره شهر دیگه از تنها بودنش میترسیم

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش خودتون بخرید باباتون هم تهدید کنید کاری بهش نداشته باشه حالا کا خرجی نمیده

شکایت رسمی کنین، تعهد بگیرین که اذیت نکنه، مادرتونم نوبتی بیارین خونه هاتون گناه داره، یه عمر به پاتون زحمت کشیده

راضی به دادگاه رفتن هم نیست

پس باید بسوزه وبسااازه

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
راضی به دادگاه رفتن هم نیست

باید کمکش کنید با ماجرا کنار بیاد ببریتش پیش مشاور و این باور رو بهش بدید که اون نباید تو مردم سرافکنده باشه خطا کار که اون نیست پدرتونه بردنش تو یه شهر دیگه راه حل نیست تنهایی بیشتر افسردش میکنه

آره ..البته تو این مدتی که بابام رهاش کرده خونه اش به ماها نزدیک بود هر روز همدیگه رو می دیدیم ولی ...

نه تنهایی سختشه خدای نکرده بدتر میشه ..درسته تغییر خونه و شهر خیلی میتونه کمک کننده باشه ولی نه در شرایطی که مادرتون افسردگی داره  .اول سعی کنید درمان بشه با کمک مشاور بعد زمینه این تغییرات رو براش فراهم کنید 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
آره ..البته تو این مدتی که بابام رهاش کرده خونه اش به ماها نزدیک بود هر روز همدیگه رو می دیدیم ولی ...

اصلاتنهاش نذاریدحتی هرروزتاجایی که میشه بهش سربزنیدحرفاودلگرمی های شمابچه هاخیلی موثره براش

به نظر من تنهایی براش سمه.حتما باید کنار یکی از شما باشه.مخصوصا دختراش.کنار خودتون یا خواهرتون براش خونه بگیرید.هر کدوم شرایط بهتری دارید.یا با یکی از شما زندگی کنه.گناه داره بنده خدا تنها.تو شهرم تنهایی فایده ندارد.من الان مامانم با خودم زندگی می‌کنه.چون تنها بود

خدایا یعنی میشه معجزه کنی؟؟؟ 
پدرت اگه اوضاع مالیش خوبه چرا میاد وسیله خونه میبره؟

هم برای  اینکه مامانمو اذیت کنه هم برای اینکه برای زنش میخواد

یه خونه دو طبقه اجاره کنین کنار یکی از شما باشه تنهایی خوب نیست عزیزم حالش بدتر میشه

ما تو شهرستان کوچیک زندگی میکنیم و مامانم همیشه نگران حرف مردم هست و از این بابت اذیت میشه..بخاطر همین میگم دور بشه ولی اونطوری هم تنها میشه موندم چیکار کنیم براش بهتره