2777
2789
عنوان

بی خوابی کودک بعد از شیر گرفتن

747 بازدید | 8 پست

پسرم بیست و یک ماهشه..شیر خشک میخورد..الان یک هفته است از شیشه گرفتمش ..شیشه یادش رفته ولی اصلا نمیخوابه .چیکار کنم

جانی و جهانی ..ای دل و جانم همه تو..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم دخترم درست همسن بچه شماست و شیر خشکی بود ،یه هفتست که از شیر خشک گرفتم ولی بجاش شیر پاستوریزه میریزم میخوره ،در کنارش غذا هم میخوره خدارو شکر ،اگه شیر پاستوریزه هم ندم بهش خیلی دیگه بنظرم لاغر میشه

شیر پاکتی میخوره با نی. فقط شبا خیلی بد خوابه.به نظرتون میشه تا چند شب بهش کتوتیفن بدم خوابش تنظیم بشه چون شنیدم برا تنظیم خواب بچه ها میدن

جانی و جهانی ..ای دل و جانم همه تو..

دختر من شبا حداقل پنج بار بیدار میشه و هر بار شیر با آب میخوره تا دوباره خوابش ببره ،من اینی که شما میگین رو تا حالا نشنیدم بنظرم از دکتر بپرسین بعد چون این دارویی که شما میگین ضد حساسیته و ضد حساسیت ها خواب اورن فک نکنم تو تنظیم خواب اثری داشته باشه

مکمل های تقویتی بده بهش من بچم دل درد های شبانه داشت  بی خوابم بود دکتر براش شربت اهن نوشت من خیلی راضی ام ازش هم دل درداش خوب شد هم اشتهاش زیاد شد هم سر حاله اصلا خیلی عوض شد دادم بهش