2777
2789
عنوان

چاقی مامانم نگرانم کرده، کمکم کنید

858 بازدید | 19 پست

مامانم ۵۱ سالشه خیلی چاقه اصلا رژیم نمیگیره، منو خواهرام دیگه خسته شدیم انقد بهش گفتیم مراعات کن به فکر سلامتیت باش، اصلا گوش نمیده قربونش برم هر چی بهش تعارف کنیم دستو کوتاه نمیکنه، بی رویه چاق شده خیلی نگرانشیم اما خودش بی خیاله، فامیلو دوست و آشنارو براش مثال میزنیم که بخاطر چاقی چه بیماری ها گرفتن اما انگار نه انگار، تورو خدا بگین دیگه چیکار کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرینش پیاده روی.مطمئنا حرف متخصص تغذیه رو هم گوش نمیده

نمیره، قبلنا یبار رژیم گرفت با ورزش خیلی لاغر شد، الان میگیم همون کارو کن گوش نمیده، اصلا نمیدونم چرا به هیشکس گوش نمیده

واصلا هم رژیم‌نمیگیره.هرچی هم میگیم گوش نمیده

وای چرا اینجورین؟ یبار عصبانی شدم گفتم اینجوری ادامه بدی زود میمیریا میگه خب بهتر چرا پیر شم برا شما زحمت شم، میگم اگه خدا نکشتت علیل شدی چی، باز هیچی نمیگی

تا كسي خودش نخواد امكان نداره بقيه بتونن بهش كمك كنن

اره دقیقا ماهم که اینقدر به مامانم گفتیم خسته شدیم دیگه خییلی چاقه

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
آخرین بار ۱۰۳ کیلو بود چند ماهه هرچی میگیم وزن کنرو ترازو نمیره

انشالله ک سالم باشن سعی کنین باشگاه ثبت نامش کنین

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
وای چرا اینجورین؟ یبار عصبانی شدم گفتم اینجوری ادامه بدی زود میمیریا میگه خب بهتر چرا پیر شم برا شما ...

اره مامان من همه چی هم میخوره همه چی هاا

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم

مامان منم چاقی مفرط داره

نه اقدام واسه لاغری میکنه

نه اقدام واسه جراحی(پول جراحی رو بهانه میکنه)

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢