2777
2789

بامداد خمار از فهمیمه رحیمی رو بیشتر از سی بار خوندم الانم دارم میخونم دوباره خیلی دوستش دارم

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای الان میان میگن ۴اثر فلورانس و ..یکسری اسامی دیگه 

انقدر اینارو شنیدم میخوام کهیر بزنم😣

ولی خودم ملت عشق و چه کسی پنیر مرا جابجا کرد

عشق ویرانگر 

قلعه حیوانات 

کیمیاگر

و ..

یادم بیاد باز میگم 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
وای الان میان میگن ۴اثر فلورانس و ..یکسری اسامی دیگه  انقدر اینارو شنیدم میخوام کهیر بزنم😣 ...

😂😂خودم گفتمش... گفتم کتابی که توی زندگیت تاثیر داشته... خوب توی زندگیه منم خیلی تاثیر مثبت داشت😂😐

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

کتاب های برایان ترسی 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

من یه کتاب تازه خریدم زنان موفق چگونه می اندیشند و عمل میکنند خیلی کتاب خوبیه از بقیه کتابهایی که تا الان خوندم بیشتر روم تاثیر گذاشته

رمان هم ربه کا و تصرف عدوانی رو دوست داشتم

[QUOTE=71159242]😂😂خودم گفتمش... گفتم کتابی که توی زندگیت تاثیر داشته... خوب توی زندگیه منم خیلی تاثیر مثبت داشت😂...[/QUOT]

وای😂

خب خداروشکر 

اخه فقط همینو میگن 

انگار یه چیزی شنیده باشن الکی تکرار کنن

البته شمارو نمیگما

جسارت نشه

کلی میگم😁

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
[QUOTE=71159242]😂😂خودم گفتمش... گفتم کتابی که توی زندگیت تاثیر داشته... خوب توی زندگیه منم خیلی تا ...

بوخودا راست میگم😂😂😂😂

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺