2777
2789
سلام من تازه الان فهمیدم حامله ام
راستش انتظارشو نداشتم
کم کاری تیروئد دارم و پرولاکتینمم بالاست
تاریخ اخرین پریودم هم 12 بهمن پریود شدم و 18 بهمن تموم شد
با این حساب حدود ۶ هفته حساب میشم

تو این مدت کم کاری و پرولاکتینم کنترل نشده
تازه دو روز پیش که حتی نمیدونستم باردارم پیش متخصص غدد رفتم برای کنترل کمکاری و پرولاکتین بالام
اما الان ترسم از این ۶ هفته ای هست که کنترل نشده و من حامله بودم

عوارضش چیه

عدد tsh اگه مربوط به کمکاری تیروییدم باشه بین 5/5 تا 7/4هست

پرولاکتینم هم 1683
سلام عزیزم یادت باشه من اولین کسی هستم که بهت تبریک گفتم

مبارکککککککککککککککککککککک باااااااااااااااااشه
بارالهی ! آن باشد که عشق تو به تنهایی ما را کفایت کند ! O:-) هر اندیشه منفی نسبت به دیگری، بازگرداننده ی چند اندیشه ی منفی به صاحب خود است. مهم نیست چند نفر اندیشه ی منفی نسبت به یکی دارند؛ اگر آن شخص شاد باشد، آن اندیشه ها هرگز به نزدیک وی هم نمی رسند، زیرا فر کانس شان متفاوت است. در عوض، همین اندیشه های منفی در شماری چند برابر به صاحبان آن ها باز می گردد. هیچ کس نمی تواند اندیشه ی منفی خود را وارد زندگی ما کند، مگر آن که اجازه بدهیم فر کانس مان، خود را تا سطح فر کانس منفی پایین بکشد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درباره اعداد نرمالش چیزی نمیدونم ولی کم کاری تیروئید واسه نی نی خوب نیست گرچه با یه قرص ساده قابل حله پس نگران نباش عزیزم و از بارداریت لذت ببر.
بارالهی ! آن باشد که عشق تو به تنهایی ما را کفایت کند ! O:-) هر اندیشه منفی نسبت به دیگری، بازگرداننده ی چند اندیشه ی منفی به صاحب خود است. مهم نیست چند نفر اندیشه ی منفی نسبت به یکی دارند؛ اگر آن شخص شاد باشد، آن اندیشه ها هرگز به نزدیک وی هم نمی رسند، زیرا فر کانس شان متفاوت است. در عوض، همین اندیشه های منفی در شماری چند برابر به صاحبان آن ها باز می گردد. هیچ کس نمی تواند اندیشه ی منفی خود را وارد زندگی ما کند، مگر آن که اجازه بدهیم فر کانس مان، خود را تا سطح فر کانس منفی پایین بکشد.
خیلی برو خدا روشکر کن با این شرایط باردار شدی چون پرولاکتبن بالا بکی از عواملیه که جلوی تخمک گذاری رو میگیره
نفس کشیدن سخته ... تو رو ندیدن سخته .... تو پیچ و تاب عاشقی .... به تو رسیدن سخته .... منو به غمام سپردی ، همه آرزومو بردی ، همه جا اسمتو بردم ، یبار اسممو نبردی ، واسه یه شب زمستون ، همه هیزومو سوزوندی ، واسه یه پنجره کور .... تویه خونمون نموندی