2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر🤨

438 بازدید | 18 پست

سلام خانوم گل ها

امروز میخوام برم واسه اولین بار آزمایش پاپ اسمیر بدم 

میترسم 😔

از وقتی هم تصمیم گرفتم آزمایش بدم یه درد ها عجیبی میگیره که تاحالا نداشتم. 🙁

مامان  فدات بشه بی صبرانه منتظر شنیدن صدای قلبتم عزیزدلم 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی آزمایش ساده ای هست و لازمه که هر سال بدی!اصلا هم نگران نباش به چیزی توجه نکن

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
خیلی آزمایش ساده ای هست و لازمه که هر سال بدی!اصلا هم نگران نباش به چیزی توجه نکن

مرسی عزیزم سعی می‌کنم آروم باشم

بیخی من دوساله مزدوج شدم ندادم

دکتر نوشته میخوام اقدام کنم واسه نی نی  تو آزمایش های قبل بارداری باید بدم 

مرسی عزیزم سعی می‌کنم آروم باشم

آزمایش رو که اصلا نمیفهمی چون از ترشحات واژنت برمیداره و نه دردی داره نه چیزی جوابش هم مطمئن باش خوبه اینا فقط برای اطمینانه که خدای نکرده بیماری نباشه!

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
آزمایش رو که اصلا نمیفهمی چون از ترشحات واژنت برمیداره و نه دردی داره نه چیزی جوابش هم مطمئن باش خوب ...

اره دکترم گفت درد نداره من از نتیجه میترسم