2777
2789
عنوان

مامانی پلی کیستیک بیایید کمک ناامیدم خیلی....

| مشاهده متن کامل بحث + 3162 بازدید | 87 پست

درمان سندروم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS)

هدف اصلی از درمان PCOS القای چرخه تک-تخمک‌گذاری است و امروزه اولین و مهمترین خط درمان در PCOS تغییر در سبک زندگی به معنای کنترل وزن و چاقی به خصوص در زنان قبل از سن یائسگی می‌باشد و در مراحل بعد جراحی، مداخله دارویی و هورمونی پیشنهاد می‌گردد. مرحله مداخله دارویی بدون در نظر گرفتن ترتیب و نوع مصرف دارو شامل چهار خط درمان به شرح زیر است:

- مهار‌کننده‌های آروماتاز غیراستروئیدی مانند داروی خوراکی لترزول برای تحریک تخمک‌گذاری و کاهش واکنش‌های التهابی؛

- تعدیل‌کننده‌های انتخابی گیرنده استروژن مانند داروی خوراکی تاموکسیفن و کلومیفن سیترات که استفاده از کلومیفن سیترات به عنوان درمان اولیه برای ناباروری ناشی از PCOS توصیه می‌گردد؛

- استفاده از متفورمین به عنوان ابزار مهمی در پیشگیری از عوارض جانبی بیماری، بهبود شرایط BMI، تحریک تخمک‌گذاری، درمان نشانه‌های هیپرآندروژنیسم (هیرسوتیسم و آکنه)، بهبود چرخه قاعدگی، تقویت عروق اندومتر رحم و جریان خون در نظر گرفته می‌شود؛

- و همچنین استفاده از آنتاگونیست هورمون رها‌کننده گنادوتروپین.

توجه فرمایید که اطلاعات ارائه شده صرفا دیدگاه علمی و برگرفته از منابع و مقالات معتبر می باشد و به هیچ عنوان جنبه درمانی ندارد.

بخوانیم، تفکر کنیم، یاد بگیریم و انتقال دهیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شش ماه اول عروسیم داشتم نمیدونستم وضعیتم اینجوریه

منم به خاطره درسم یکی دو سالی جلوگیری داشتم

فقط مواظب وزنت باش

من وزنم رو خیلی کم کردم و بعدش باردار شدم

اصلا پلی کیستیک + اضافه وزن=ناباروری

اگه وزنت رو کم کنی حتما بچه دار میشی 

توکلت به خدا باشه

قرص ویتاگنوس هم بچه ها میگن جواب میده بخور(تحت نظر پزشکت)

پیاز درمانی رو هم یه سرچ بکن(من انجام ندادم)

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
حتی اگه لاغرید بازم ورزش کنید برای تنبلی تخمدان عالیه ویتامین د ۳ بدنتون چک کنید کم نباشه باعث میشه ...

چجور باید ویتامین د ۳روچک کنم.راستش من اصلا قرص ویتامین د۳رو نمیخورم

جدی چیکارکنم اینقدحرص میخورم اصلا نمیتونم بهش فکرنکنم

یه مدت بگو اصلا نمیخوام کلا زندگیتو بکن از فکرش بیای بیرون درست میشه برو کلاسایی که دوست داری تفریح کن از زندگیت لذت ببر 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
چجور باید ویتامین د ۳روچک کنم.راستش من اصلا قرص ویتامین د۳رو نمیخورم

بگو دکتر برات ازمایشش بنویسه ویتامین های دیگتم چک کن 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
چند سالته عزیزم  یه مدت برو باشگاه اصلا هم به حاملگی فک نکن وقتی استرس داشته باشی اینجوره

من سنم ۲۱هست همه دکترا میگن سنت کمه ولی سه سالم کم نیست منتظرم شوهرم دیگه ازمن ناامیدتره

حتی اگه لاغرید بازم ورزش کنید برای تنبلی تخمدان عالیه ویتامین د ۳ بدنتون چک کنید کم نباشه باعث میشه ...

من ویتامین د۳ چهار بود ولی رفتم سنوانداره ی  تخمک خوب بود 

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
من سنم ۲۱هست همه دکترا میگن سنت کمه ولی سه سالم کم نیست منتظرم شوهرم دیگه ازمن ناامیدتره

عزیزم هنوز خیلی کوچیکی خیییییلی خیلی وقت برای بچه داری الکی به خودت استرس نده همین امروز برو باشگاه ثبت نام کن 

یه مدت بگو اصلا نمیخوام کلا زندگیتو بکن از فکرش بیای بیرون درست میشه برو کلاسایی که دوست داری تفریح ...

نمیشه یبارهمینکارکردم ولی تایکیومیبینم باردار میشه اعصابم میریزه بهم

تو اوج جوونی این کارا خوبه اخه ناامید از چی شما که جوونید چرا زندگیتون برای یه کمبود زهرمار میکنید بخدا یکی از دوستام از شما کوچیکتر اینقدر خودش اذیت کرد اینقدرم بهش دارو دادن اخر سه قلو باردار شد از اولم گفتن نمیمونه به زور نگه داشت اخرم ۵ ماهگی مردن هر سه تا اون موند و سه تا سیسمونی جلوی چشمش وقتی سنتون کمه اینقدر خودتون زجر ندید من تازه سنم بالاست یه مدت میرم درمان بعدش بیخیال میشم میرم باشگاه کلاس سنتور تا زنده ام هستم امید دارم نشدمم خوب خدا نخواسته زهرمار کردن زندگی چه فایده ای داره

نمیشه یبارهمینکارکردم ولی تایکیومیبینم باردار میشه اعصابم میریزه بهم

ادم هر کار بحواد میتونه مهم ارادست خوب اون باردار بشه مگه همه شبیه همیم هر کی یه سن سن ازدواج میکنه یه سن بچه دار میشه دلیل نمیشه که همین که تو ذهنت میاد اون بچه دار شد من نشدم اشتباهه