2777
2789
عنوان

مامانی پلی کیستیک بیایید کمک ناامیدم خیلی....

| مشاهده متن کامل بحث + 3162 بازدید | 87 پست
من ویتامین د۳ چهار بود ولی رفتم سنوانداره ی  تخمک خوب بود

رو کیفیتش اثر میزاره خیلیا هم پایین بوده باردار شدن ولی خیلیا هم دیدم پایین بوده دارو خوردن بعد باردار شدن

گاهی تخمک هست ولی اون کیفیت لازم نداره تا لقاح انجام بشه تو سونو جز ابعاد فولیکل چیزی معلوم نیست

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هنوز خیلی کوچیکی خیییییلی خیلی وقت برای بچه داری الکی به خودت استرس نده همین امروز برو باشگاه ...

اره سنم  همه میگن کمه.ولی کسی نیس منومیبینه نپرسه حامله نیستی خودم وشوهرم اینقد بچه دوست داریم که نگو واسه همین برامون سخته خیلی

اره سنم  همه میگن کمه.ولی کسی نیس منومیبینه نپرسه حامله نیستی خودم وشوهرم اینقد بچه دوست داریم ...

مردم همیشه یه حرف برای گفتن دارن بچه داشته باشی هم میگن چرا یکی چرا دو تا نداری چرا پسر داری چرا دختر نداری 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم وزنت چند شد که باردار شدی؟

من قدم 164 هست

ولی با عرض شرمندگی اونروزاااا 80 بودم

خودم رو رسوندم به وزن 64 کیلو

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

اول تز همه استرس تا استرس داشته باشی بی فایده هست

ببین من تنبلی تخمدان دترم تا ۶۰ روز پریودم تاخیر داشت رفتم دکتر طب سنتی بهم گفت مهمترین عامل باروری استرسه 

بخاطر این بهم عرق بهارنارنج داد گفت روزی یک لیوان

برگ به دم کنم بخورم

برای تنبلی و عدم تخمک گذاری دوسین بخور روزی دوبار به اندازه یه قاشق مرباخوری هر ۱۲ ساعت روش درست کردنش

سیاهدانه اسیاب کن سریع با سه برابر عسل مخلوط کن( سیاهدانه اسیاب شده در معرض هوا سم تولید می کنه) بریز تو ظرف در دار بسته دکتر لمن گفت

برای تخمک گذاری عالیه مثل امپولهای تحریک تخمک گذاری عمل می کنه

بادکش رحم و تخمدان یک روز درمیان

روزی یه لیوان عرق رازیانه با عسل 

هر روز پیاده روی

من ویتاگنوس رو امتحان کردم اصلا بمن نساخت و بدتر دوره هام رو طولانی کرد

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

منم مجردم پلی کیستیکم الان دارم دارو مصرف میکنم این چیزارو میخونم استرس میگیرم من ک خودم کلی بچه دوس ...

به محضه ازدواج اقدام کن

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

من تنبلی تخمدان داشتم دکتر بهم هر ماه آمپول و دارو میداد همیشه هم با آمپول پریود میشدم . حامله هم نشدم بعدش رفتم یک سونوگرافی مطمئن سونو شکمی با داخلی کردم بهم گفت اصلا تنبلی نداری تخمدانات هر دو هم سالمن  الانم دو روز زودتر از موعدم پریود میشم 

میشه واسه سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی😍

تکنیک‌های کمک باروری (ART)

بسیاری از زوج‌های نابارور به خصوص زنان مبتلا به PCOS با مقاومت به کلومیفن سیترات (CCR) در نهایت برای بارداری به ART نیاز پیدا می‌کنند و لقاح آزمایشگاه (IVF) یکی از تکنیک‌های کمک باروری است که شانس و نرخ وقوع بارداری را افزایش می‌دهد و به‌طور گسترده‌ای به عنوان یک روش درمانی برای ناباروری به کار گرفته می‌‌شود.

از اواخر دهه 1970 مدیریت ناباروری دچار دگرگونی‌هایی گردید و تاثیرات عمیقی بر زوج‌هایی که در تلاش برای باروری بودند بر جای گذاشت. در سال 1978 دانشمندان تولد یک نوزاد دختر سالم به نام لوئیز براون را اعلام نمودند و لوئیز به عنوان اولین "کودک لوله آزمایشگاهی" نام گرفت و تولد او با روش ART صورت گرفت. از زمان تولد اولین "کودک لوله آزمایشگاهی" در سال 1978 تا به حال به‌طور فزاینده‌ای از IVF برای زوج‌های نابارور استفاده می‌گردد و تا به امروز حدود پنج میلیون نوزاد از طریق این روش متولد شده‌اند که البته نگرانی‌هایی نیز در خصوص ایمنی این روش‌ها نیز در زنان و همچنین برای نوزادان وجود دارد.

انجماد رویان نیز روشی نوین و اثبات شده می‌باشد که در زوج‌های تحت درمان IVF استفاده می‌گردد و روشی بسیار ایمن و کارآمد است. انجماد رویان به معنی حفاظت از جنین برای مدت زمان محدود (حدود 4 ماه) در نیتروژن مایع می‌باشد.

با گذشت چندین دهه از زمان انتشار اولین گزارش تولد یک کودک به روش IVF، تحقیقات زیادی انجام شده است و روش‌های دیگری مانند تزریق درون سیتوپلاسمی اسپرم (ICSI) ظهور کرده است که توانایی فرزند‌آوری خصوصا در مردان آزوسپرمیک را افزایش داده است.

علاوه بر مرحله تحریک کنترل شده تخمدان‌ها (COH) که یک مرحله مهم در تکنیک ART می‌باشد، ذخیره تخمدانی نیز یک فاکتور با اهمیت در پیش‌بینی نتایج ART محسوب می‌گردد و اندازه‌گیری AMH سرمی (هورمون آنتی مولرین) یکی از بهترین مارکرهای ذخیره تخمدانی معرفی می‌شود.

بخوانیم، تفکر کنیم، یاد بگیریم و انتقال دهیم