من الان سه ساله ازدواج کردم پلی کیستیکم هرچی داروبوده مصرف کردم رفتم پیش افلاطونیان لاپاراسکوپی وکوتر تخمدان انجام دادم سه ماه داروم خوردم دوباره ولی باردارنشدم گفته باید ای یو آ بشم کسی مثل من هست باردارشده باشه بخدااینقدناامیدم میگم دگه بچه دارنمیشم...😭😭
ههههه حالا من همه مدلش رو امتحان کردم ولی وقتی شانس نیست چه میشه کرد با آمپول hmg یه بار باردار شدم ...
ازمایش های ایمنی و انعقادی و بده
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا اللهم عجل لولیک الفرج
استرس از همه چی بدتره من اینجا ادمایی دیدم که چون بیخیال و خونسرد بودن پریودم نمیشدن بدون هیچ دارویی باردار شدن
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا اللهم عجل لولیک الفرج
حتی اگه لاغرید بازم ورزش کنید برای تنبلی تخمدان عالیه ویتامین د ۳ بدنتون چک کنید کم نباشه باعث میشه تخمک خوب تشکیل نشه به تغذیتون اهمیت بدید چیزای مقوی بخورید