2777
2789
عنوان

مامانی پلی کیستیک بیایید کمک ناامیدم خیلی....

| مشاهده متن کامل بحث + 3162 بازدید | 87 پست
منم دقيق مث شماهستم فقط اول اميدت ب خداجون باشه بعدش بيشترازگياهان دارويي استفاده كن ونااميدم نباش&n ...

داروهای گیاهی کسی بوده پلی کیستیک باسه جواب گرفته باشه بانه

ههههه حالا من همه مدلش رو امتحان کردم ولی وقتی شانس نیست چه میشه کرد با آمپول hmg یه بار باردار شدم ...

ازمایش های ایمنی و انعقادی و بده

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم پلی کیستیک ام به جای یک بار دوبار لاپاراسکوپی و کوتر شدم بعدش بچه دار نشدم دکتر بهم گف ...

وای مرررسی یکم امیدوارشدم عزیزم باورمیکنید هرروز میوفتم توفکراشکام میریزه میگم خدایاچرا اخه من بایداینجورشم هیچکس توخانوادمون اینجورنیست.

وای مرررسی یکم امیدوارشدم عزیزم باورمیکنید هرروز میوفتم توفکراشکام میریزه میگم خدایاچرا اخه من بایدا ...

یه مدت بیخیالش شو

اصلا بهش فکر نکن

به  روحیه خودت برس

جلوگیری اصلا نداشتی؟؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

استرس از همه چی بدتره من اینجا ادمایی دیدم که چون بیخیال و خونسرد بودن پریودم نمیشدن بدون هیچ دارویی باردار شدن

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
اره نامنظمه بادارومنظم میشه.لاغرم اصلا اضافه وزنم ندارم تازه کمبود وزنم دارم

حتی اگه لاغرید بازم ورزش کنید برای تنبلی تخمدان عالیه ویتامین د ۳ بدنتون چک کنید کم نباشه باعث میشه تخمک خوب تشکیل نشه به تغذیتون اهمیت بدید چیزای مقوی بخورید