2777
2789

روز ١٤ سيكل ٤ تا فوليكول ١٧،١٨،١٩،٢٣ داشتم روز ١٥ آمپول اچ سب جي زدم ده روز بعد آمپول تست بتا دادم ١> بود الان ١٦ روز ميگذره از آمپول هنوز پريود نشدم بي بي چك هم منفيه.

كسي ميتونه راهنماييم كنه؟؟؟ علتش چيه؟ چيكار كنم؟ كسي مث من بود كه باردار بوده باشه يا پريود شده باشه باين شرايط؟؟؟

براي هم دعا كنيم

اولین باره که اقدام داشتی؟

شایدباردار نباشی ولی چون اقدام به بارداری داشتی پریودت بهم ریخته

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا ک تو بارداری ولی منم همینطور بودم ک نه بی بی مثبت بود نه پری میشدم ک ۲۲روز بعد امپول بی بی شدم بازم شما مراعات کن انشالا بارداری

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
اولین باره که اقدام داشتی؟ شایدباردار نباشی ولی چون اقدام به بارداری داشتی پریودت بهم ریخته

پنج ماهه كه اقدامم ولي اولين ماهي بوده كه آنپول اچ سي جي زدم و كلوميفن خوردم ماههاي قبل فقط گلوكوفاژ ميخوردم و دوفاستون

براي هم دعا كنيم
انشالا ک تو بارداری ولی منم همینطور بودم ک نه بی بی مثبت بود نه پری میشدم ک ۲۲روز بعد امپول بی بی شد ...

انشالله زودتر مامان شی 

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
انشالا ک تو بارداری ولی منم همینطور بودم ک نه بی بی مثبت بود نه پری میشدم ک ۲۲روز بعد امپول بی بی شد ...

به نظرت تست بتا بدم كه اگه باردار نبودم پروژسترون بزنم كه زودتر پريود شم؟؟

براي هم دعا كنيم

عزیزم وقتی ۴ تا فولیکول بالغ داشتی نباید آمپول اچ سی جی  میزدی!!!!! خداروشکر ک اتفاق بدی برات نیفتاد...

وگرنه یا تخمدانهات خدای نکرده پیچ میخورد!!!!

یا چند قلویی حامله میشدی!!!!

الانم ک پری نشدی بخاطر اینه ک سطح هورمونهای بدنت خیلی بالاست. فقط باید صبر کنی تا هورمون ها کم بشن تا پری بشی. اصلاً آمپول پروژسترون نزن!!! ب اندازه کافی این ماه ب بدنت فشار اومده.

عزیزم وقتی ۴ تا فولیکول بالغ داشتی نباید آمپول اچ سی جی  میزدی!!!!! خداروشکر ک اتفاق بدی برات ن ...

منم فولیکول بالغ داشتم دکترم دوتا اچ سی جی باهم برام ترریق کرد دو.روز پیش دارم از دل درد مبمیرم .... زیر دلم درد میکنه امکان داره اتفاق بدی برام بیفته