2777
2789
عنوان

بي بي چك منفي و پريود نشدن بلاتكليفم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 37 پست
منم فولیکول بالغ داشتم دکترم دوتا اچ سی جی باهم برام ترریق کرد دو.روز پیش دارم از دل درد مبمیرم .... ...

نگران نباش فدات شم. پیچ خوردگی تخمدان انقده علائمش وحشتناکه ک نمیشه دَووم آورد. تو نت سرچ کن علائمشو.

منم اون ماه فولی بالغ داشتم چندتا. دکتر بهم آمپول نداد. گفت ب این دلایل خطرناکه. ولی خیلی درد داشتم. بخاطر آزاد شدن تخمکا بوده. برا شما هم همینطوره حتماً 😍 انشاالله ک باردار بشی عزیزم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت تست بتا بدم كه اگه باردار نبودم پروژسترون بزنم كه زودتر پريود شم؟؟

نه عجله نکن چون وقتی داروهای هورمونی استفاده میکنیم بهم میریزه سیستم بدن تا شنبه صبر اگه نشدی ی فکری بکن

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

عزيزم خيلي داري خودتو دستكاري مي كني، آخه براي ٥ ماه اقدام زود اينكارا، اجازه بده بدنت خودش روند طبيعيش رو طَي كنه، شما كه مشكلي نداري خداروشكر ، هر چي شما سعي كنيد طبيعي تَر باردار بشيد بهتره 😊

خدا حفظ کند تو را که هدیه ی خدایی 🍀

منم ۹ روز تاخیر دارم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
عزیزم وقتی ۴ تا فولیکول بالغ داشتی نباید آمپول اچ سی جی  میزدی!!!!! خداروشکر ک اتفاق بدی برات ن ...

مرسي از راهنماييت دوست خوبم،من چند قلو دوس دارم خودم.يه بار تو ١٨ سالگي تخمدانم پيچ خورد و عمل كردم و كلي درد كشيدم اصلا دلم نميخاد دوباره اينجوزي بشم

براي هم دعا كنيم
عزيزم خيلي داري خودتو دستكاري مي كني، آخه براي ٥ ماه اقدام زود اينكارا، اجازه بده بدنت خود ...

طبيعي كه نميشه من اصلا پريود نميشم بدون دارو تخمدان پلي كيستيك دارم و كم كاري تيروييد

براي هم دعا كنيم
منم فولیکول بالغ داشتم دکترم دوتا اچ سی جی باهم برام ترریق کرد دو.روز پیش دارم از دل درد مبمیرم .... ...

نه علامت تخمك گزاريه منم ٣٦ ساعت بعد آمپول خيلي درد داشتم،نزديكي منظم داشته باش ان شاالله همين ماه مامان ميشي

براي هم دعا كنيم
بچه ها پیچ خوردگی تخمدان چیه؟

اونايي كه تخمدان پلي كيستيك دارن تخمك آزاد نميشه و فولي ها تو تخمدان ميمونن و اونو بزرگتر از معمول ميكنن انقد پيش ميره تا سنگين ميشه و پيچ ميخوره درد شديدي داره و خطر مرگ داره منكه تا برسم بيمارستان از درد زياد بيهوش شدم و اورژانسي بردنم اتاق عمل

براي هم دعا كنيم
طبيعي كه نميشه من اصلا پريود نميشم بدون دارو تخمدان پلي كيستيك دارم و كم كاري تيروييد

نگران نبلش، الان هر كي يه چيزي داره، خود من فيبروم ٧ سآتي دارم 

خدا حفظ کند تو را که هدیه ی خدایی 🍀