2777
2789
عنوان

مامانا کمک

136 بازدید | 20 پست

سلام..

من یه پسر دو ماه و نیمه دارم که الان نزدیک یک هفتس از وقتی میخواد بخوابه تا وقتی خوابشو بکنه و بیدار بشه میخواد سینه من تو دهنش باشه

بچه این سنی هم که اکثرا خوابه.. دیگه حساب کنین چطوریه وضع.. از همه کاری افتادم و یه سر کنارشم و بهش شیر میدم 

سینه هام همه رگاش زده بیرون و درد داره

چنبارم سعی کردم پستونک بدم بهش اما فقط گریه میکنه و میندازه بیرون‌‌..

کسی راهکاری داره؟

بنظرم گذراس

دخترمنم همینطور بود،البته نه ب این شدت

نصف شبا

خوب شد

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداکثر تا 4 ماهگی بچه ها سیستم خواب و شیرشون تنظیم نیست و بیشتر از هرچیز مکیدن رو میشناسن،3 ماه به بعد که با دنیای اطراف یواش یواش اشنا میشه وابستگیش کم میشه مطمئن باش،بچه من که به کل سینه رو ترک کرد  

بزار گریه کنه ارام‌میشه بعد چند دقیقه ...قرار نیست اون به شما بگه چکار کنی شما باید عادتش بدی 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
اره سشوار که یک سره روشنه.عادت کرده بهشون انگار..فایده نداره

منم این کارو میکردم ولی روش خوبی نیست،رادیویه موبایلتو روشن کن بزار رو یه موجی که خش داره و صدا نداره و پارازیت داره و کنارش بزار ،بهتر از سشوارو جاروبرقیه

اپلیکیشن baby sleepرا دانلود کن پسر من ۳ ماه و نیمشه با صدای جارو برقی میخوابه گوشی را بزار تو حالت پرواز که ضرر نداشته باشه نزدیک‌بچه 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد