2777
2789
عنوان

بیاین از علایق کوچولوهاتون بگین😍

969 بازدید | 79 پست

سلام مامانای گل

من دو تا دختر دارم.

یکیش عاشق چسب نواری و کش چل‌گیس و نقاشیه😍

یکیش هم عاشق موبایل و باباش و املت😅

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من تعریفی از عشق نداره جز بــــــــــابا 

همه دنیاش باباشه

دختر عمه یایا (سارا) شم خیلی دوس داره روزی به بار باید برن همو ببینن

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

دختر من یک سالشه

عاشق سیم حالا هر سیمی شارژر جارو برقی ....

عاشق ماکارونی شکلکی و هندونه

عاشق بیرون رفتن

عاشق اتاقش

عاشق من و باباش😍

عاشق پتوش

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
دختر من عاشق عروس شدن  جدیدا دلش لباس عروس قرمز می خواهد با کفش پاشنه دار

واااای دلم ضعف رفت براش😍

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

دختر من دوسال و سه ماهشه عاشق بازی قایم باشکه،یا اینکه بهم میگه مامان تو برو تو اشپزخونه یواشکی به عروسکش شیر میده،نقاشی هم دوست داره که بکشه 

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔