2777
2789
عنوان

کیا مثل من دلشون خیلی گرفته😔

1498 بازدید | 73 پست

از وقتی ک پریود شدم این ماهم هرشب کارم شده گریه کردن دارم دق میکنم شاید مدت طولانی نباشه و ک اقدامم ولی تحمل حرفای دیگرانو ندارم تحمل ناراحتی همسرمو ندارم ما همیشه شاد بودیم الان همش ناراحتیم نمیدونم چیکار کنم ایکاش میشد فهمید کی انتظار تموم میشه

تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ته قلبم دعا ميكنم برات خدا هرچي زودتر يه ني ني بزاره تو دلت

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو

نمیدونم خوب شاید حق داشته باشی ، اما به نظرت خیلی زندگی رو سخت نمیگیری ؟؟ ببین من خودم هم صبور نیستم و دوست دارم زود به همه چیز برسم اما شما هم نباید اینطوری باشی 

کبوتر با کبوتر ، گاو با ما 

هنوز اول راهی که عزیزم تا ۶ ماه طبیعیه تا یکسال نشد باید بری دکتر الانم که خداروشکر همه جور امکانات و علم پزشکی پیشرفت کرده پس توکلت به خدا باشه و نگران نباش بالاخره چشم انتظاری تموم میشه

الهی...گاهی...نگاهی...
توکل کن به خدا ...منم دلم گرفته اما نه به خاطر بچه از بس شوهرم منو به همه فروخت ....خسته ام 

دقیقا منم امروز از دست شوهرم خیلی دلگیرم.امروز از خدا خواستم فقط منو از دست این بشر نجات بده به هر طریقی شده

پس کی اینروزا میگذره؟؟