2777
2789
عنوان

کیا مثل من دلشون خیلی گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم خیلی دعا و نذر کردم. شوعرم خیلی دلسوزه همش به دیگران خدمت میکنه مخصوصا به پدرومادر من و خودش ...

شوهر منم از این لحاظ عااالیه همه هم ازش راضی ان نون حلال هم میاره خونه ولی ۱۴ ساله منتظر بچه ایم همیشه میگه مگه من به کی بدی کردم یا چیکار کردم که خدا دعامو نمیشنوه کلا توی زندگی زیاد سختی میکشیم در هر زمینه ای😢

الهی...گاهی...نگاهی...

منم پارسال اینموقع کارم شده بود به خانوادم هر ماه بگم آخه چرا نمیشه

الان دو ماهشه دخترم

روی پام تا ساعت چهار صبح کمه کم بیداره

بیچارم کرده

گاهی خندم میگیره ازین وضعیت

همسرم و دخترم تمام زندگی من هستید❤
منم اینقدر حرص خوردم.اما واقعا دیگه بیخیالش شدم چون خدا باید بخاد که بهم بچه بده چرا بخام با اصرار ا ...

اره درست میگی ایکاش خدا صبر بده بهمون انشاالله دامن شما بزودی سبز میشه 

تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید
خیلی سخته ادم خودش کم غم داره بقیه هم حرف میزنن انگار از قصد نمیاریم

عزیزم من دو ساله ازدواج کردم اولش قصد نداشتیم بیاریم هر کی میپرسید میگفتم بچه نمیخایم و...الان ۶ ماهه اقدامم خودمم میخام ولی نمیشه هنوزم به همه میگم نمیخایم ولی نمیدونم دیگه چ بهونه ای بیارم خیلی میترسم بچه دار نشم دردسراش

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 
منم پارسال اینموقع کارم شده بود به خانوادم هر ماه بگم آخه چرا نمیشه الان دو ماهشه دخترم روی پام تا ...

چقد طول کشید باردار بشید ؟ کار خاصی کردید؟

خدانگهداره گل دخترتو😍

شوهر منم از این لحاظ عااالیه همه هم ازش راضی ان نون حلال هم میاره خونه ولی ۱۴ ساله منتظر بچه ایم همی ...

اصلا اینطور فکر نکنید که بخاطر بدی یا کسی گره به کار آدم حتما میوفته

ان شالله به زودی شما هم مادر میشی

همسرم و دخترم تمام زندگی من هستید❤

عزیزم منم دوسال منتظر بودم و کارم شده بود گریه، اما این چند ماه آخر دیگ بهش فکر نکردم و سپردم به خدا که در اوج ناباوری باردار شدم، آن شالله خدا هم به زودی دامن شما را سبز کن

خیلی سخته ادم خودش کم غم داره بقیه هم حرف میزنن انگار از قصد نمیاریم

ببین فقط یک ماه به خودت سختی بده اصلا بهش فکر نکن هم تو هم شوهرت برین بیرون شاد باشیم بسپارین به خدا بگین خدایا هر چی خودت صلاح میدونی همون شه دیگه فکرشو نکن نتیجه میبینی جدی میگم

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
اره درست میگی ایکاش خدا صبر بده بهمون انشاالله دامن شما بزودی سبز میشه 

ممنون عزیزم.صبر کن میشه شک نکن به زودی نی نی میاد تو دلت.فقط به خودت فکرای منفی راه نده.مثبت باش به خدا اعتماد کن.از همی الان تمامه نگرانیت رو بریز دور 

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
عزیزم من دو ساله ازدواج کردم اولش قصد نداشتیم بیاریم هر کی میپرسید میگفتم بچه نمیخایم و...الان ۶ ماه ...

منم میگم نمیخایم ولی خودشون میفهمن بابا .

ایکاش ادم میفهمید کی باردار میشه تحملش راحت تر بود