2777
2789

من دارم ازرازیانه و ویتاگنوس استفاده میکنم شما چی

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط رازیانه و پیاز درمانی کردم

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

ژل رویال غذای مخصوص ملکه زنبورهاست. از عسل فروشی های طبیعی و معتبر بگیر.

یه کمی گرونه

صبح ناشتا به اندازه کمی از عدس بزرگت زیر زبون بگذار تا خودش کم کم آب بشه بره پایین

پیاز درمانی رو هم امتحان کن- تو اینترنت سرچ کن در موردش هست.

هر روز سیاه دانه و عسل رو قاطی کن بخور- گرمه خوبه

تخم مرغ بومی و پیاز با روغن زیتون هم برای زن و هم برای مرد عالیه -حدیث داریم که برای اقدام به بارداری خوبه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

سونو دادم بار اول گفت تنبلی شدید داری سری بعد گفت کیست داری  دوماه علاوه بر داروهای دکتر  دمنوش دارچین و رازیانه زیاد خوردم هرروز در کنارش هم گاهی بهارنارنج  پونه نعنا  و سردی خیلی کم خوردم دوباره سونو دادم کلا خوب شده بودم

این کاربری دست دو نفر است

عزیزم منم تنبلی دارم  .دیروز مادر ،زن داداشم گفت زرده تخم مرغ با عسل رو واژینال کن بعد از پاکی از پریود  . منم دو شبه دارم میکنم نمیدونم این ماه نتیجه بگیرم یا نه ولی شوهرمم مشکل کم تحرکی اسپرم داره برا اونم قرص کمر گفت پودر کن با عسل بده بخوره