2777
2789

مامانا تو رو خدا کمک کنیم دخترم تا حالا نان یک می خورده الان که 6ماه و ده روزشه و نان دو شروع کردم اصلا علاقه نشون نمیده مثل نوع یکش عق میزنه گاها بالا میاره  نهایت دو پیمانه بخوره دیگه ادامه نمیده خودمم حس میکنم نان دو نسبت به یک یه بوی بدی داره...چی کار کنم شما شیری که خوشمزه و خوش بو و شیرین باشه بهم معرفی میکنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر میگفت وقتی 6 ماهش کامل تموم شد بهش بده یعنی اگه 6 ماه و 30 روزشم بود هنوز یک رو بده. دکتر پسرم که اینجوری به من گفت حتی داروخونه هم رفتم گفتم پسرم 6 ماه و 20 روزشه یک باید بدم یا دو گفتن فعلا یک رو بده

سورنا جان الان چی میدین بش؟خوشمزه هست؟

سوپرامیل 2 بهش میدم الان پسرم 9 ماهشه. شیر پرچرب و خوبی هست. مزش بد نیست پسر من که میخوره. پسر منم رو مزه ها خیلی حساسه و اینو خوب میخوره

باشه پس فعلا همون یک رو میدم البته من باید کمی غلیظتر درست کنم وگرنه دوس نداره بخوره مثلا بهدجای 4پی ...

نه این کارو نکن طبق دستور روش درست کن. خدای نکرده برا معدش مشکلی پیش نیاره. برا کم آبی بهش آب بده بخوره با آب میوه