2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💜💙💚💛مشاوره تلفنی و روان درمانی توسط روانشناس عالی با قیمت مناسب💜💙💚💛

درمان افسردگی ،وسواس،اضطراب،کنترل خشم،حل تعارضات زوجین،اعتماد بنفس ،عزت نفس و...

خانم آزادگان 09354966984

هر چهل و پنج دقیقه مشاوره تلفنی سی هزار تومان

لطفا جهت هماهنگی ابتدا پیامک دهید

💜💙💚💛مشاوره تلفنی و روان درمانی توسط روانشناس عالی با قیمت مناسب💜💙💚💛 درمان افسردگی ،وسواس،اض ...

این خانم مشاورو خودم سه ساله میشناسم واقعا زندگیم باهاش عوض شد.الانم دارم باهاش جلسات روان درمانی رو طی میکنم من کمال گرایی وسواس فکری اضطراب اعتماد بنفسمو باهاشون درست کردم تا حالا

این خانم مشاورو خودم سه ساله میشناسم واقعا زندگیم باهاش عوض شد.الانم دارم باهاش جلسات روان درمانی رو ...

ببخشيد به صورت چت هم ميدن مشاوره؟ميشه ازشون بپرسيد

چون من خارج ايرانم و اون امكان هم ندارم زنگ بزنم متاسفانه برون كشوري نميشه تلفن زد

مثلا از طريق واتساپ؟

ببخشيد به صورت چت هم ميدن مشاوره؟ميشه ازشون بپرسيد چون من خارج ايرانم و اون امكان هم ندارم زنگ بزنم ...

باید ازشون بپرسم شاید از طریق ویس بتونن مشاوره بدن.میپرسم خبرشو میدم خدمتتون

باید ازشون بپرسم شاید از طریق ویس بتونن مشاوره بدن.میپرسم خبرشو میدم خدمتتون

اگه اينجور باشه خوبه

كلا تخصصشون در چه زمينه هست؟

من وسواس فكري دارم

خيلي فكر ميكنم

تمام مسائل حتي جزئي و نامهم هم ذهن منو مشغول ميكنه

ديگه واقعا به جايي رسيدم كه اون روز داشت مغزم ميتركيد

ممنون ميشم اگه كمكم كنيد

اگه اينجور باشه خوبه كلا تخصصشون در چه زمينه هست؟ من وسواس فكري دارم خيلي فكر ميكنم تمام مسائل ح ...

خیالتون راحت ایشون کارشونو خوب بلدن.ازشون پرسیدم گفتن از طریق تلگرامم میشه.پس به شمارشون پیام بدین واسه هماهنگی خودشون راهنماییتون میکنن بهشون بگین اضطرابو وسواس فکری و..