rooman مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 152 عنوان مشاوره 62 بازدید | 13 پست سلام دوستان من نياز به مشاور دارمو چون حضوري نميتونمخواستم مشاور خوب غيرحضوري اگه سراغ دارين معرفي كنين ممنون 1397/07/15 | 16:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rooman مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 152 با شماره تلفن 1480 تماس بگیرید خوب چي ميشه ديگه؟ راهنمايي ميكنيد
_ارغوان_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1740 💜💙💚💛مشاوره تلفنی و روان درمانی توسط روانشناس عالی با قیمت مناسب💜💙💚💛درمان افسردگی ،وسواس،اضطراب،کنترل خشم،حل تعارضات زوجین،اعتماد بنفس ،عزت نفس و...خانم آزادگان 09354966984هر چهل و پنج دقیقه مشاوره تلفنی سی هزار تومانلطفا جهت هماهنگی ابتدا پیامک دهید
_ارغوان_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1740 💜💙💚💛مشاوره تلفنی و روان درمانی توسط روانشناس عالی با قیمت مناسب💜💙💚💛 درمان افسردگی ،وسواس،اض ... این خانم مشاورو خودم سه ساله میشناسم واقعا زندگیم باهاش عوض شد.الانم دارم باهاش جلسات روان درمانی رو طی میکنم من کمال گرایی وسواس فکری اضطراب اعتماد بنفسمو باهاشون درست کردم تا حالا
rooman مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 152 این خانم مشاورو خودم سه ساله میشناسم واقعا زندگیم باهاش عوض شد.الانم دارم باهاش جلسات روان درمانی رو ... ببخشيد به صورت چت هم ميدن مشاوره؟ميشه ازشون بپرسيدچون من خارج ايرانم و اون امكان هم ندارم زنگ بزنم متاسفانه برون كشوري نميشه تلفن زدمثلا از طريق واتساپ؟
rooman مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 152 این خانم مشاورو خودم سه ساله میشناسم واقعا زندگیم باهاش عوض شد.الانم دارم باهاش جلسات روان درمانی رو ... شما كاملا ازشون راضي هستين؟
_ارغوان_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1740 ببخشيد به صورت چت هم ميدن مشاوره؟ميشه ازشون بپرسيد چون من خارج ايرانم و اون امكان هم ندارم زنگ بزنم ... باید ازشون بپرسم شاید از طریق ویس بتونن مشاوره بدن.میپرسم خبرشو میدم خدمتتون
_ارغوان_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1740 شما كاملا ازشون راضي هستين؟ من واقعا راضیم خیلی پرن و اهل مطالعه
rooman مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 152 باید ازشون بپرسم شاید از طریق ویس بتونن مشاوره بدن.میپرسم خبرشو میدم خدمتتون اگه اينجور باشه خوبهكلا تخصصشون در چه زمينه هست؟من وسواس فكري دارمخيلي فكر ميكنمتمام مسائل حتي جزئي و نامهم هم ذهن منو مشغول ميكنهديگه واقعا به جايي رسيدم كه اون روز داشت مغزم ميتركيدممنون ميشم اگه كمكم كنيد
_ارغوان_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1740 اگه اينجور باشه خوبه كلا تخصصشون در چه زمينه هست؟ من وسواس فكري دارم خيلي فكر ميكنم تمام مسائل ح ... خیالتون راحت ایشون کارشونو خوب بلدن.ازشون پرسیدم گفتن از طریق تلگرامم میشه.پس به شمارشون پیام بدین واسه هماهنگی خودشون راهنماییتون میکنن بهشون بگین اضطرابو وسواس فکری و..