2777
2789

كرم ريپير ضد چروك مارك استادرم قيمت حدود هشتصد هزار تومن

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایا جان ایرانی چه مارکی خوبه؟ 

مثلا نئودرم خوبه 

من دارم تازه با محصولات ايراني آشنا ميشم و اين خوب بوده ،يه كرم هم داره AHAضعيفه شب ميزني و صبح ميشوري لايه بردار ضعيفه و اونم عاليه البته از دكتر خواستم بهم بده اونم اين مارك رو پيشنهاد داد 

قبلا ليراك و لانكوم ميزدم هنوزم كمي ازشون مونده

مثلا نئودرم خوبه  من دارم تازه با محصولات ايراني آشنا ميشم و اين خوب بوده ،يه كرم هم داره AHAض ...

قيمت نيودرم؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
مثلا نئودرم خوبه  من دارم تازه با محصولات ايراني آشنا ميشم و اين خوب بوده ،يه كرم هم داره AHAض ...

ممنونم فایا جان مهربون عزیزم اگر تهرانی پیش کدوم میری؟ من پیش نخعی میرفتم همه داروهاش خارجی بود  کمی هم بی حوصله بود دنبال دکتر خوش اخلاق و با حوصله هستم که داروهای ایرانی تجویز کنه  چون خارجیها خیلی گرون شدن 

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   
ممنونم فایا جان مهربون عزیزم اگر تهرانی پیش کدوم میری؟ من پیش نخعی میرفتم همه داروهاش خارجی بود &nbs ...

يه خانوم هست تو شهرك اكباتان من پيش اون ميرم پوستم مشكل خاصي نداره ،نسرين بسيمي ،

ولي مشكل خاص و حادي باشه توصيه نميكنم عزيزم

يه خانوم هست تو شهرك اكباتان من پيش اون ميرم پوستم مشكل خاصي نداره ،نسرين بسيمي ، ولي مشكل خاص و حا ...

ممنونم عزیزم  منم پوستم مشکل خاصی نداره چون ۳۲ سالم شده گفتم دکتر پوست برم دور چشم و ضد چروک و این چیزا بهم بده خیلی لطف کردی جواب دادی گلم

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   

سلام من خودم توی خونه کرم ضد چروک درست میکنم بسیار راحت وکم هزینه وطبیعی.

توی یوتیوب کانال دارم به اسم Layla A

علاوه بر کرم روز وشب انواع سرم.وانواع تونر.وغیره رو هم آموزش میدم.اگه دوست داشتین به کانالم سر بزنید واگه خواستین عضو کانالم بشین منو سابسکرایب کنید1

https://youtu.be/mHYNO8VirD4

اینم لینک کرم ضد چین وچروک روز

سلام دوستای خوبم

من یه محصول پیدا کردم خیلی عالیه بچه ها فقط با 200 تومن یه لوسیون صد درصد گیاهی هم برای دور چشم و صورت این آدرس پیجش   daya _skin_lotion@ برای سه ماهتم کافیه.من بهتون پیشنهاد می کنم دوستای خوبم