الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کرم نهال خوبه ولی از همون روز اول بگید چندتا بفرست چون زود تموم میشه ولی اثرش خوبه من دنباله ی کرم میگشتم ک هرشب استفاده کنم وچروکامم کم بشه خیلی این کرمو تعریفشو کردن
کرم ضدچروک سلولهای بنیادی محشره پوست دوباره بازسازی میکنه چروکها کامل میبره من همراه با پودر کلاژنش گرفتم ولی بچه ها از خود شرکتش بگیرین که مشاوره هم میدن شمارشون میدم کسی خواست پیامشون بدین جواب میدن ۰۹۱۳۰۵۱۳۵۶۹
بهترین سرم ضد چروک که استفاده کردم برند تایتان هست ، کاناداییه ، واقعا عالیه ، پوست رو کامل تغذیه و آبرسانی می کنه ، عالیه از هر نظر ، براتون لینکش رو میزارم
یکی از بهترین سرم های ضد چروک و کلاژن ساز و سفت کننده و آبرسان قوی که استفاده کردم و واقعا از هر نظر توصیه می کنم ، هم اصل هست هم با کیفیت و اثر گذار ، سرم ضد چروک تایتان هست که هم پپتاید داره و هم از تکنولوژی سلول های بنیادی استفاده کرده ، ساخت کانادا هست ، لینکش رو براتون میزارم ، فراموش نکنید قدرت جذب سرم ها بیشتر از کرم ها هست