2777
2789
عنوان

کسی راهی بلده

187 بازدید | 9 پست

احساس میکنم شوهرم دوستم نداره چیکار کنم دوتا بچه دارم ۳روز شده قهریم چیکار کنم بهم توجه کنه تو دلش بشینم ارایش لباس قشنگ شام خوب کدومش وای کمکککک

فکر کنم برای قهرتون اول باید یه کاری کنی. اگه مقصری از دلش دربیار. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب برو .. سفت بغلش کن 

بهش بگوو خاطرتو میخوام ضعیفههههه

خندش میگیره اشتی میکنین 

بعدم بگو چشم ندارم ببینم ناموسم وقتی میخنده دندوناش معلومشه

بعدم هر چی کفت .. بگو ساکت.. ضعیفه نباش روی حرف سایه ی سرش حرف بزنه 

فقط چشم 

بخندینو خوش باشین

اول از ارایش و لوندی و اینا

اخلاق خوب.. حالا یه مدت نازش بکش عر نزن مثبت نگاه کن حرف بزن.. در کل یه ادم دیگه شو تا میتونی

بعد به حودت رنگ موهات ارایشت لباست و اشپزیت برس

اخه یکی تو فامیل دوستش داره میگم نکنه رفته باشه پیش اون اون ۲ساعته وای نمیدونم چطور بهش بگم برام ظرف میشوره میپرسه چی لازم دارم یانه اما شبا جدا میخوابه اخه خودم اون شب ناراحت بودم جدا خوابیدم

برام یکم سخته پیش قدم بشم اما بازم دلم تاقت نمیکنه خوبه فوتبال بازی کردن انگشت دستش در رفته بود دستش ...

الکی تو خواب جیغ بزن بعد که بیدار شد بگو خواب دیدم بگو میترسم خودش میاد پیشت 😜😜😂😂انشاا...هر چه زودتر آشتی کنید .