2777
2789
عنوان

کسی تعبیرخواب بلده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 46 پست
دلم شکسته تنهای تنها.با بدن زار و نزار با روح خسته و پریشون تک و تنها دختر کوچولومو بزرگ کردم قل ...

ای جانم بمیرم برای اون دل شکسته است ولی خواهری عاقبت این کارم در نظر بگیر 

اگه دخملت رفت مدرسه بهش گفتن بابات کجاس دخملت چی جواب بده؟

اگه گفتن فردا جلسه باید همه ی باباها باشن دخترت ببینه که همه دخترا پیش باباهاشونن بجز اون

عاقبت طلاق خیلی خیلی بده

آجی جونم حداقل بخاطر دخترتم که شده از فکرش بیا بیرون

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

چون مطمعا باش هر کسی میخواد ی چیزی بگه بدتر گیج میشی و سردر گم پیامبر(ص)میگه هیچ وقت خوابتونو مخصوصا خوابهای بد برای کسی تعریف نکنید چون اگر تعبیرشم خوب باشه چون عامه نمیدونن و تعبیر بد میکنن همون اتفاق بد رخ میده صدقه بدید تا دفع بلا بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم هرچی تا حالا تو واقعیت رسیده.جام زهر بوده انشاا... همینطور باشه 😍😍😍😍

شايد باعث بشه بي درد سر جدا شين. خدا ميدونه خير و خوبي شما كجاست. ان شاءالله كه همون خير برات رقم بخوره

الحمدلله حمداً كثيراً...
ای جانم بمیرم برای اون دل شکسته است ولی خواهری عاقبت این کارم در نظر بگیر  اگه دخملت رفت ...

خدانکنه عزیزم

نمیخواد دخترمو ببینه

داره سه سالش میشه

مفهوم بابارو نمیدونه هنوز

فقط میگه باباها همه چی میخرن.پس چون مامانم همه چی برام میخره.هم باباست.هم مامان😭😭😭

استدلالش همینه

فوق العاده شیرین و خواستنیه

دنیا دوسش دارن.باباش نه

از روزی که فهمید حامله ام.کلی تلاش کرد تا از بین ببرتش

میگفت من فقط امتحان کردم ببینم میشه یا نه.حالا بچه نمیخوام.انگار من موش ازمایشگاهی بودم

چون عمل واریکوسل داشت و فکر می کرد نمیشه.که یه هشت ماهی هم طول کشید اتفاقا.دگ جلوگیری نداشتیم

نتیجه اش شد یه دختر تپل مامانی

افسوس که پدر ندید و بعدها بقول شما دردش رو میکشه

❤خدایا شکرت

من نمیدونم مشکل خانوادگیتون چیه ولی مادرشوهرت گویا از اینکه میخوایید جدا شید ناراحته و خیلی دست و پا ...

چی بگم خواهر

ممنون عزیزم

مشکلم.نامردی.خیانت.ظلم.جفا.ستم.هرچی بگم کم گفتم.یه روزی تعریف می کنم.وقتی پایان خوشی داشت.بخصوص برا دخترم

توروخدا برام دعا کنید.خیلی سختی کشیدم

❤خدایا شکرت

خدانکنه عزیزم نمیخواد دخترمو ببینه داره سه سالش میشه مفهوم بابارو نمیدونه هنوز فقط میگه باباها ه ...

ای جونمم خدا نگه دارش باشه

اگرم خدایی نکرده طلاق گرفتی سعی کن با خرید عروسک و گرفتن جشن تولد مفصل این جای خالی رو براش پوشش بدی 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
ای جونمم خدا نگه دارش باشه اگرم خدایی نکرده طلاق گرفتی سعی کن با خرید عروسک و گرفتن جشن تولد ...

ممنون عزیزم

همین کارارو می کنم براش

خیلی خیلی بهم وابسته اس

❤خدایا شکرت

چی بگم خواهر ممنون عزیزم مشکلم.نامردی.خیانت.ظلم.جفا.ستم.هرچی بگم کم گفتم.یه روزی تعریف می کنم.وقتی ...

انشالله ک همه چی درست میشه ولی گذشت کن شما شاید نتیجه گذشت خیلی بهتر و شیرین تر از طلاق باشه

ممنون عزیزم همین کارارو می کنم براش خیلی خیلی بهم وابسته اس

خب خداروشکر که به باباس وابسته نیس

خواهش میکنم گلم موفق باشید.

انشالله ک همه چی درست میشه ولی گذشت کن شما شاید نتیجه گذشت خیلی بهتر و شیرین تر از طلاق باشه

نمیخوام عجولانه تصمیم بگیرم

اتفاقا سه سال زمان دادم

و دارم همه چیو میسنجم

هیچوقت برای طلاق دیر نیست

ولی هرچی میگذره به احساس جدایی نزدیکتر میشم.و بیشتر بهم ارامش میده

هرچند که میدونم در مقابل خواست خدا کوه هم نمیتونه مقاومت کنه

باز هم صلاح خدا

برام دعا کنید

ممنون😗😗😗

❤خدایا شکرت