2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که مسخره کردی چرا تاپیک میزنی خودت فرار میکنی؟؟؟مثلا میخوای بری تو پر بازدید ها ...آخه نیست که مدال میدن به تاپیکهای پر بازدید!!😏😏😏

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊

خبر بارداري و با ذوق و شوق فراوون به همه گفتم خيلي خوشحال بودم آخه من و شوهرم عاشق بچه بوديم يكم اولاش استراحت مطلق شدم چون خونريزي داشتم و خطر سقط...جز اين مشكل ديگه اي نداشتم 

مامانم ميگفت ارثيه شكم نداشتن منم نداشتم نگران نباش غربالگري اول و رفتم همه چي سالم دوم و رفتم همه چي نرمال بود و فهميدم دختر دارم ديگه خوشيم تكميل شد

همينطور هفته هاي بارداري بالا رفت تا رسيدم به هفته ي ٢٧ رفتم دكتر كه گفت شكمت اندازه ب ٢٤ هفته اس برو سونوي داپلر داشتم از استرس ميمردم ٤ هفته اختلاف مگه ميشه

رفتم سونو گفت تو مرز iugr هست جنين و دكترم گفت بيشتر به خودت بري هر ماه هم بايد بري سونو منم همين منوال و رفتم تا هفته ي ٣٥ كه معلوم شد ديگه جنين وزن نميگيره و بايد دنيا بياد