2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

استاتر نمیخوای توضیح بدی 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

هم سایه قرار بود بیاد روز چهارشنبه ساعت سه خونم همون لحظه در خونم زده شد باز کردم هل دادن اومدن داخل جیغ زدم مواد گذاشتن دهنم دست وپامو بستن دارم دیوونه میشم اگاهی رفتم ولی پیدانمیشه همه جور حرفی شنیدم از دوست اشنا فامیل همه تهمت زدن بهم 

با هم سلفی گرفتن  الان میزاره🤣

بعد وقیح میاد تو آلبومش اضافه میکنه کاربر khodayashokret و دزد طلاهاش😀😆😅

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یاد اون جکه افتادم

یارو میگفت دزد زد به کاروانمون. نصفیامونو کشتن، به نصفیامونم تجاوز کردن

بعد دید دارن چپ چپ نگاهش میکنن.

گفت البته منو کشتن!!!

خخخخخ

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

خدایا چرامن برادر شوهرم تو روم گفت چرافقط اومدن خونه تو چرا خونه من نیومدن بهم فحش داد شوهرمو پر کردن اصلا بهم توجه هم نمیکنه دوماهه عروس شدم چجوری خدابامن اینکارو کرد