2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدایا چرامن برادر شوهرم تو روم گفت چرافقط اومدن خونه تو چرا خونه من نیومدن بهم فحش داد شوهرمو پر کرد ...

نینی سایت برات اومد نداشته نرسیده این همه بلا سرت اومده من جات باشم میگم نینی یار بترکونتم

ببینم خیلی توچشمین تو همسایه ها.منظورم اینه که مدل ماشین یا نوع رفت وآمدتون به پولدارا میخوره؟

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

فقط میتونم حکم سنگسار برادر شوهرتو به دست نینی سایتی ها  صادر کنم 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
نه ولی توچشمیم کلا 

طلاها دم دست بود؟

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
شوهرم یه بار نگفت جونت سلامت یه بار دستمو نگرفت بیتفاوت‌.دارم زنده زنده جون میدم برام دعاکنید خدا را ...

چقد بی زبونی به برادر شوهرت بگو به عنوان مظنون میرم ازت شکایت میکنمااااااااا تهدیدش کن یعنی چی بهت تهمت میزنن؟ خودش مشکوکه

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
چقد بی زبونی به برادر شوهرت بگو به عنوان مظنون میرم ازت شکایت میکنمااااااااا تهدیدش کن یعنی چی بهت ت ...

شوهرمو مغزشو خوردن من هیچی ازم برنمیاد خیلی شوکه شدم خیلی ضعیف شدم شما دعام کنید یاامام حسین فقط خودت حقمو بگیر خودت ابرومو برگردون 

شوهرمو مغزشو خوردن من هیچی ازم برنمیاد خیلی شوکه شدم خیلی ضعیف شدم شما دعام کنید یاامام حسین فقط خود ...

امام حسین هم برای گرفتن حقش شهید شد ان شالله کمکت میکنه ولی خودتم یه حرکتی بزن

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
خدایا چرامن برادر شوهرم تو روم گفت چرافقط اومدن خونه تو چرا خونه من نیومدن بهم فحش داد شوهرمو پر کرد ...

کار خودشونه شاید پس 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .