2777
2789

عزيزم نگران نباش جنين تو رحمته به اين راحتيا نميوفته منكه خدايي نكرده جاش محكم نشده باشه و اونم در اثر عطسه و سرفه نميفته 

من نه اوايل عطسه ميكردم نه سرفه ولي دوتاش افتاد چون به ديواره رحم نچسبيده بودن و يكيشو خدا برام حفظ كرد

انشالله خدا حفظش كنه برات 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه به شدت سرفه میکنم جوری که تخمدانم درد میگیره 

اب گرم و ليموترش بخور و مدام اب نمك قرقره كن سوپ هم بخور شير گرم انشالله زودتر خوب ميشي نگران نباش جنينو مستقيم گذاشتن تو رحمت و خود رحم ازش نگه داري ميكنه عزيزم

اب گرم و ليموترش بخور و مدام اب نمك قرقره كن سوپ هم بخور شير گرم انشالله زودتر خوب ميشي نگران نباش ج ...

میخورم همه اینا رو ولی متاسفانه هیچ تأثیری نداره حتی شربت دیفن هیدرامین هم میخورم ولی بازم بی نتیجه اس

میخورم همه اینا رو ولی متاسفانه هیچ تأثیری نداره حتی شربت دیفن هیدرامین هم میخورم ولی بازم بی نتیجه ...

شربتو دكترت داد؟نكنه سرخود چيزي مصرف كني 

من يكماه پيش سرماخوردم وحشتناك ،ولي دكترم دارو نداد با همين چيزا خودمو درمان كردم ولي كلي عذاب كشيدم تا خوب شدم اخراش گريه ميكردم نميتونستم نفس بكشم ولي تحمل كردم 

طول ميكشه تا خوب شي چون ويروسه الانم كه ديگه هوا خنك شده زياده بيشتر بايد مراقب بود 

انشالله بهتر ميشي نگران نباش 🙏

من تقريبا دوهفته طول كشيد تا خوب شدم 😐

شربتو دكترت داد؟نكنه سرخود چيزي مصرف كني  من يكماه پيش سرماخوردم وحشتناك ،ولي دكترم دارو نداد ...

نه خودم خوردم بس که اذیتم میکنه این سرفه ها. دیگه شده عفونت حتی گوشمم به شدت درد گرفته 

عزیزم علائم خاصی اومده سراغت ؟؟

نه هیچی. حتی دلمم درد نمیکنه. دقیقا با روز قبل انتقال هیچ فرقی ندارم. فقط سینه ام سفت شده و گاهی اوقات درد میگیره گاهی اوقات هم نه