2777
2789
عنوان

چی کار کنم که زودتر زایمان کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7169 بازدید | 43 پست
وای منم دقیقا همینطور...هرکی که تو کلاسا بامن بوده تقریبا زایمان کرده من تنها موندم.....واقعا انتظاس ...

شوهرم میگه تو اگه تا ۴۱ هفته هم صبر کنی فایده نداره اخرش باید با امپول زایمان کنی 😅🤣 خیلی دلش بچه میخواد و منم دردم نمیگیره😅 

پیاده روی روزی1ساعت میرم.هفته پیش معاینه شدم ولی هیچ تاثیری نداشت....نمیدونم والا دیگه خسته شدم

منم دقیقا ۲۱ مهر زایمانمه

دردای خفیف دارم ولی خبری نیس

پیاده روی نمیتونم وزنم زیاد شده ده دقیقه میرم مچ پاهام کف پام درد میگیره تازه دسشوییمم میگیره...فقط ورزش لگن انجام میدم نزدیکی هم الان حوصله ندارم...قراره اخر هفته دکترو ببینم هفته پیش گفت اگه تا اخر این هفته زایمان نکردی بیا دوباره معاینت کنم😐

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یادمه پاها رو محکم زمین میکوبیدم به حالت رقص تو کلاس یادمون داده بودن با شوهرم میرقصیدیم بعدش لک ...

میشه دقیق بگی چکار کنیم یعنی وایستم پاهامو بکوبم زمین؟

شوهرم میگه تو اگه تا ۴۱ هفته هم صبر کنی فایده نداره اخرش باید با امپول زایمان کنی 😅🤣 خیلی دلش بچه ...

عزیزم نه انشاالله که سروقت خودمون دردمون هم شروع بشه راحت و اسوده زایمان کنیم

لطف حق شامل شده بر حال ما...
منم دقیقا ۲۱ مهر زایمانمه دردای خفیف دارم ولی خبری نیس پیاده روی نمیتونم وزنم زیاد شده ده دقیقه می ...

منم هرشب درحد چند ثانیه درد پریودی دارم هی میگم انگار وقتشه ولی بعدش دردا قطع میشن دوباره هیچی به هیچی.  .منم پیاده روی سختمه ولی مجبوری میرم دیگه.اسکات بزن اگر میتونی خیلی خوبه واسه بازشدن دهانه رحم

منم هرشب درحد چند ثانیه درد پریودی دارم هی میگم انگار وقتشه ولی بعدش دردا قطع میشن دوباره هیچی به هی ...

زانو هام درد میگیره....فقط ورزش لگن نشسته انجام میدم...شما ان اس تی هر چن وقت میرین؟ من فقط ی بار رفتم فعلا

شما هر روز تکونا رو میشماری؟ من فقط میدونم بیشترین تکوناش اخر شب هس و اول صبح

من تاحالا ندادم نوارقلب یعنی نه دکتربهم گفته نه ماما.

راستش انقد تکون میخوره نیازی به شمردن نیست.نابودم کرده فسقلی دخترم شیطونه انگار.....

من تاحالا ندادم نوارقلب یعنی نه دکتربهم گفته نه ماما. راستش انقد تکون میخوره نیازی به شمردن نیست.نا ...

دکترم هی میگه بشمار من که اصلا حوصله ندارم...تازشم همون ده دقیقه اول دیدم چن تا تکون خورد دیگه نمیشمارم...دکترم حساسم کرده

دکترم هی میگه بشمار من که اصلا حوصله ندارم...تازشم همون ده دقیقه اول دیدم چن تا تکون خورد دیگه نمیشم ...

منم امروز رفتم ماماهمراهم گفت بشمار انگاری مهمه حالا اگر تا فردا نیومد منم میشمارم چه کنم