عزیزم منم از تاریخ سونوم گذشته و هنوز از درد خبری نیس تاریخ پریودمم ۱۹ مهره... تازه یه هفته هم که بعد تاریخ پریود وقت هست تا نی نی بیاد فقط باید هرروز بری نوارقلب جنین رو بگیری
ای بابا...منم ازاین میترسم که دردارو بکشم اخرش سزارین بشم....خداروشکر که صحیح و سالمه گل پسرتون.خدا ...
ممنون عزیزم. من زایمانم طولانی شد فکر میکنم علتش هم همین بود.اگه دیدی زایمانت طولانی شد به دکترت بگو ی کاری بکنه که سربع زایمان کنی که به بچه فشار نیاد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزم. من زایمانم طولانی شد فکر میکنم علتش هم همین بود.اگه دیدی زایمانت طولانی شد به دکترت بگو ...
توکل برخدا ببینیم چی پیش میاد.ظاهرا لگنم خیلی عالی نیست اگر بچم درشت باشه که مجبورمیشم سز ولی درداروباید بکشم....توکلم به خداست هی میگم هرچی خیر و صلاحمه برام پیش میاره چه کنم دیگه
فقط یادمه پاها رو محکم زمین میکوبیدم به حالت رقص تو کلاس یادمون داده بودن با شوهرم میرقصیدیم بعدش لکه بینی افتادم فرداشم زایمان کردم. یادمه وقتی بستریم کردن کیسه آبو ماما پاره کرد گفت فردا یازده دوازده بچت میاد منم ساعتو نگاه کردم دیدم تازه چهاره شروع کردم زور زدن ساعت هفت بچم اومد.