2777
2789
عنوان

چی کار کنم که زودتر زایمان کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7169 بازدید | 43 پست
ای بابا...منم ازاین میترسم که دردارو بکشم اخرش سزارین بشم....خداروشکر که صحیح و سالمه گل پسرتون.خدا ...

ممنون عزیزم. من زایمانم طولانی شد فکر میکنم علتش هم همین بود.اگه دیدی زایمانت طولانی شد به دکترت بگو ی کاری بکنه که سربع زایمان کنی که به بچه فشار نیاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم از تاریخ سونوم گذشته و هنوز از درد خبری نیس تاریخ پریودمم ۱۹ مهره... تازه یه هفته هم که بع ...

اره ظاهرا خیلیا از تاریخشون میگذره ولی حقیقتش خودم خسته ام.دیگه دوست دارم بیاد شبا خیلی اذیتم

لطف حق شامل شده بر حال ما...
ممنون عزیزم. من زایمانم طولانی شد فکر میکنم علتش هم همین بود.اگه دیدی زایمانت طولانی شد به دکترت بگو ...

توکل برخدا ببینیم چی پیش میاد.ظاهرا لگنم خیلی عالی نیست اگر بچم درشت باشه که مجبورمیشم سز ولی درداروباید بکشم....توکلم به خداست هی میگم هرچی خیر و صلاحمه برام پیش میاره چه کنم دیگه

اره ظاهرا خیلیا از تاریخشون میگذره ولی حقیقتش خودم خسته ام.دیگه دوست دارم بیاد شبا خیلی اذیتم

منم خیلی خسته شدم...شبا که خواب ندارم من😄 پسره یا دختر؟ کپسول گل مغربی هم میگن خوبه من خوردم روم اثری نداشت  

منم خیلی خسته شدم...شبا که خواب ندارم من😄 پسره یا دختر؟ کپسول گل مغربی هم میگن خوبه من خوردم ...

دختره خیلی سخته واقعا . من کپسول هنوز نخوردم ولی روغنشو مالوندم به خودم دیگه نمیدونم چه کنم

جدی؟چجوربود خب.....الان تونت سرچ کنم ببینم

فقط یادمه پاها رو محکم زمین میکوبیدم به حالت رقص تو کلاس یادمون داده بودن با شوهرم میرقصیدیم بعدش لکه بینی افتادم فرداشم زایمان کردم. یادمه وقتی بستریم کردن کیسه آبو ماما پاره کرد گفت فردا یازده دوازده بچت میاد منم ساعتو نگاه کردم دیدم تازه چهاره شروع کردم زور زدن ساعت هفت بچم اومد.

خدا حفظش کنه😚 هرکی همراه من حامله شد بچش به دنیا اومد ولی من نههههه خیلی سخته انتظار

وای منم دقیقا همینطور...هرکی که تو کلاسا بامن بوده تقریبا زایمان کرده من تنها موندم.....واقعا انتظاسخته